Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2020 #11 Emirhassed dedi: Oynamadım hocam fakat çok duydum abartıldığı kadar var mı ? Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten var Ücretsiz istediğinizi sonradan gördüm ama indirim zamanlarında yanlış hatırlamıyorsam 25TL gibi bir fiyata düşüyor. Oyun da 150 saat civarı oynanabiliyor yani fiyatını karşılıyor.
Emirhassed dedi: Oynamadım hocam fakat çok duydum abartıldığı kadar var mı ? Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten var Ücretsiz istediğinizi sonradan gördüm ama indirim zamanlarında yanlış hatırlamıyorsam 25TL gibi bir fiyata düşüyor. Oyun da 150 saat civarı oynanabiliyor yani fiyatını karşılıyor.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.837 Makaleler 8 Çözümler 248 Yer İstanbul 22 Ağustos 2020 #12 Assassin's Creed ve Far Cry serisini kendi başınıza, keyif alarak oynayabilirsiniz.