Tek başına 2D oyun yapılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayincilari yayında donatı atarim denemek için oradan tutar zaten :D

Hocam fazla mekanik yok kılıç ve ok var hikayeye basacağım bayağı zıplama falan var sadece.

Unity mi Unreal mı hocam.

Sosyete falan değilim yörük insanım da, ah keşke noktalama işaretleri kullansanız diye dua etmeye başladım.

Unreal seçin derim. Her ikisi de olur.

Yayincilari yayında donatı atarim denemek için oradan tutar zaten :D
Hocam oyunun iyi bir reklam vermesi için çeşitli Game Jam tarzı etkinliklere gidilmeli veya Steamde tanıtımı yapılıp istek listesine eklenmesini istemek gerekir. Eğer oyununuz farklı ve değişik mekaniklere sahipse bilindik kanallar yayınlar 5-6k satışı geçmiş olursunuz.
Eğer başlangıç için oyun motoru arıyorsanız Godot Engine önerebilirim 2D olarak başarılı bir oyun motoru Dead Cells seviyesinde iş ortaya koyar mı bilemem fakat ona çok yakın bir işe kadar ilerleteceği görüşündeyim , popüler oyunlardan Brotato bununla geliştirildi bende kullanıyorum.

Hocam oyunun iyi bir reklam vermesi için çeşitli Game jam tarzı etkinliklere gidilmeli veya Steam'de tanıtımı yapılıp istek listesine eklenmesini istemek gerekir. Eğer oyununuz farklı ve değişik mekaniklere sahipse bilindik kanallar yayınlar 5-6k satışı geçmiş olursunuz.
Eğer başlangıç için oyun motoru arıyorsanız Godot Engine önerebilirim 2D olarak başarılı bir oyun motoru Dead Cells seviyesinde iş ortaya koyar mı bilemem fakat ona çok yakın bir işe kadar ilerleteceği görüşündeyim, popüler oyunlardan brotato bununla geliştirildi bende kullanıyorum.

Hocam oyunda karakterle konuşunca ana karakterimiz yakın bir şekilde resmi çıkacak ve yanında diyalog olacak bunu nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı