Yaş kaç?Evde oturuyorum, pek kötü olmayan bir bilgisayarım ve kartta 20 TL var. Arkadaşım yok. Neler yapabilirim veya ne oynayabilirim? İllaki bilgisayar oyunu olmak zorunda değil.
Uyuyabilirsin.Evde oturuyorum, pek kötü olmayan bir bilgisayarım ve kartta 20 TL var. Arkadaşım yok. Neler yapabilirim veya ne oynayabilirim? İllaki bilgisayar oyunu olmak zorunda değil.
Warband oynaEvde oturuyorum, pek kötü olmayan bir bilgisayarım ve kartta 20 TL var. Arkadaşım yok. Neler yapabilirim veya ne oynayabilirim? İllaki bilgisayar oyunu olmak zorunda değil.
Bulunduğun yerde deniz varsa olta al balığa git, mükemmel aktivite.Evde oturuyorum, pek kötü olmayan bir bilgisayarım ve kartta 20 TL var. Arkadaşım yok. Neler yapabilirim veya ne oynayabilirim? İllaki bilgisayar oyunu olmak zorunda değil.
Youtube'den video izleyin hocam en güzeli ben öyle yapıyorum birde 31.Evde oturuyorum, pek kötü olmayan bir bilgisayarım ve kartta 20 TL var. Arkadaşım yok. Neler yapabilirim veya ne oynayabilirim? İllaki bilgisayar oyunu olmak zorunda değil.
1. Okuyorsan ders çalış.Evde oturuyorum, pek kötü olmayan bir bilgisayarım ve kartta 20 TL var. Arkadaşım yok. Neler yapabilirim veya ne oynayabilirim? İllaki bilgisayar oyunu olmak zorunda değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.