Tek başına da oynayabiliyorsun oyunu evet. Hikayesinin önceki oyunlarla hiç bir alakası yok o yüzden önce onları alıp oynayayım sonra bunu oynayayım diye düşünme bence.
Tek başına da oynayabiliyorsun oyunu evet. Hikayesinin önceki oyunlarla hiçbir alakası yok o yüzden önce onları alıp oynayayım sonra bunu oynayayım diye düşünme bence.
Diğer oyunlarını oynadım zaten ama bunun Online oyun olduğunu biliyorum sadece Steam yorumlarında da arkadaşınız varsa alın diyen falan olmuş tek başıma oynarken sarar mı diye merak ettim.
Tek başına oynayabiliyorsun fakat arkadaşlarınla oynamanı öneririm çünkü oyunun bazı yerleri cidden zor ve Elden Ring'deki gibi multiplayerda arkadaşlardan yardım alarak kolayca geçebilirsin görevleri. Fakat tek başına oynasan da sarar fakat zorlaşır yani oyun bayağı iyi.
Diğer oyunlarını oynadım zaten ama bunun Online oyun olduğunu biliyorum sadece Steam yorumlarında da arkadaşınız varsa alın diyen falan olmuş tek başıma oynarken sarar mı diye merak ettim.
Diğer Outlast oyunlarından iyi mi kötü mü sizce? Ve ya ambiyansı falan diğerlerine göre nasıl?