C Cylnex Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #1 RAM XPG Lancer Black 8GB 5200MHz CL38 DDR5 Ram x2 Anakart MSI PRO A620M-E 6000MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 Ekran kartımı garantiye gönderdim, işlemcim Ryzen 7 7700 dahili grafik kartı, kastırır mı ve bir şeyler etkinleştirmem ya da silmem gerekiyor mu? Gönderdiğim kart: MSI RTX 3060.
Ekran kartımı garantiye gönderdim, işlemcim Ryzen 7 7700 dahili grafik kartı, kastırır mı ve bir şeyler etkinleştirmem ya da silmem gerekiyor mu? Gönderdiğim kart: MSI RTX 3060.
K KREARON Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #2 Tek başına bir şey beklemeyin hocam. Düşük grafikten başka bir şey beklemeyin.
C Cylnex Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #3 KREARON dedi: Tek başına bir şey beklemeyin hocam. Düşük grafikten başka bir şey beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım gelene kadar oyun oynamayı düşünmüyorum zaten sadece günlük iş yapmak için soruyorum.
KREARON dedi: Tek başına bir şey beklemeyin hocam. Düşük grafikten başka bir şey beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım gelene kadar oyun oynamayı düşünmüyorum zaten sadece günlük iş yapmak için soruyorum.
K KREARON Centipat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #4 Cylnex dedi: Ekran kartım gelene kadar oyun oynamayı düşünmüyorum zaten sadece günlük iş yapmak için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Uygundur hocam.
Cylnex dedi: Ekran kartım gelene kadar oyun oynamayı düşünmüyorum zaten sadece günlük iş yapmak için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Uygundur hocam.