B BerkPcİstiyor Centipat Katılım 15 Mayıs 2024 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #31 pidee dedi: BerkKonuHortlatmakİstiyor. Genişletmek için tıkla... ????* 529568 dedi: Hocam dedim ya dalga geçmiyorum diye. Tabii beni ilgilendirmez ama cidden artniyet aramayın. Genişletmek için tıkla... dalga geçemezsin zaten ortada öyle birşey yok
pidee dedi: BerkKonuHortlatmakİstiyor. Genişletmek için tıkla... ????* 529568 dedi: Hocam dedim ya dalga geçmiyorum diye. Tabii beni ilgilendirmez ama cidden artniyet aramayın. Genişletmek için tıkla... dalga geçemezsin zaten ortada öyle birşey yok
5 529568 Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.553 Çözümler 2 1 Eylül 2024 #33 BerkPcİstiyor dedi: * Dalga geçemezsin zaten ortada öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Neyse hocam sinirlendiniz bir şeye herhalde, ben sizi yormayayım.
BerkPcİstiyor dedi: * Dalga geçemezsin zaten ortada öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Neyse hocam sinirlendiniz bir şeye herhalde, ben sizi yormayayım.
Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 4 Eylül 2024 #34 Yerayay dedi: Beyond Two Souls. The Last of Us - part 2. CoD Modern Warfare 2. Havy rain. Detroit Become Human. Mafia 2. Uncherted 3 (dublaj Türkçe). Uncherted 2 (İstanbul'da geçiyor bir kısmı). AC2. Rise of the Tomb Raider. Genişletmek için tıkla... 2 yıl sonra yeniden merhaba, neredeyse 75% oynadım. Geri kalanlarınada sınavdan sonra bakarım.
Yerayay dedi: Beyond Two Souls. The Last of Us - part 2. CoD Modern Warfare 2. Havy rain. Detroit Become Human. Mafia 2. Uncherted 3 (dublaj Türkçe). Uncherted 2 (İstanbul'da geçiyor bir kısmı). AC2. Rise of the Tomb Raider. Genişletmek için tıkla... 2 yıl sonra yeniden merhaba, neredeyse 75% oynadım. Geri kalanlarınada sınavdan sonra bakarım.