Tek başına YKS çalışılır mı?

morgannn

Centipat
Daha fazla  
Okul ve kursu yok, dershane yok. Sadece YouTube var ve ben varım. Evde yazın TYT'yi halledebilir mjyim? Hallederken ise beraberinde 11 götürme şansım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kazancak adam her yerde kazanır hocam.

Bir dershaneyle desteklesen daha iyi olabilir ama illa öyle diyorsan evde de sıkı çalışmayla çok güzel yerlere girebilirsin sana ve çalışma şekline kalmış bir şey

2 kere dershaneye gittim. çok pişmanım. youtube ta nasıl çalışabileceğine kadar tonla tavsiye ve ders var .disiplini oturt. evde çalışacağın 3 saat dershanedeki geçireceğin 10 saatten çok daha verimli ve huzur vericidir güven bana.

Okul ve kursu yok, dershane yok. Sadece YouTube var ve ben varım. Evde yazın TYT'yi halledebilir mjyim? Hallederken ise beraberinde 11 götürme şansım var mı?

Günlük 7 saat düşünüyorum ben sizce yeterli mi erken cevap veremedim KB.

Temelim kötü değil aslında bayağı bildiğiniz düz temelim var benim fen lisesinde okuyorum sayısal alanda günde 2 tane TYT konusu 1 tane 11 konusu bitirmeyi düşünüyorum kursa gitmez isem.

Kesinlikle evet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı