memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #12 Hello bfy dedi: Galiba AMD işlemcilere Hackintosh kuruluyorsa evet Hackintosh. Genişletmek için tıkla... Eski mac os isolarını kuramazsın. Ama hackintosh kurabilrsin her şekilde. Hackintosh biraz uğraştıtıcı bir süreç.
Hello bfy dedi: Galiba AMD işlemcilere Hackintosh kuruluyorsa evet Hackintosh. Genişletmek için tıkla... Eski mac os isolarını kuramazsın. Ama hackintosh kurabilrsin her şekilde. Hackintosh biraz uğraştıtıcı bir süreç.
Hello bfy Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 98 Makaleler 1 4 Temmuz 2024 #13 Tamamdır deneyeceğim
Just_Ai_Hoshino Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem Özellikleri: PC: HP PROBOOK 450 G2,CPU:INTEL CORE I5-4210U, RAM 12 GB, HDD:1TB TOSHİBA MQ01ABD100 Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #14 Hello bfy dedi: Tamamdır deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... İyi şanslar.
Hello bfy Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 98 Makaleler 1 4 Temmuz 2024 #15 memcathzr dedi: Eski macOS ISO'larını kuramazsın. Ama Hackintosh kurabilrsin her şekilde. Hackintosh biraz uğraştıtıcı bir süreç. Genişletmek için tıkla... Bencede çünkü bende denedim çok zor ISO yüklüyorum USB çalışmıyor bir şey oluyor hep.
memcathzr dedi: Eski macOS ISO'larını kuramazsın. Ama Hackintosh kurabilrsin her şekilde. Hackintosh biraz uğraştıtıcı bir süreç. Genişletmek için tıkla... Bencede çünkü bende denedim çok zor ISO yüklüyorum USB çalışmıyor bir şey oluyor hep.
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #16 Hello bfy dedi: Bencede çünkü bende denedim çok zor ISO yüklüyorum USB çalışmıyor bir şey oluyor hep. Genişletmek için tıkla... Bence de değil çünkü öyle.
Hello bfy dedi: Bencede çünkü bende denedim çok zor ISO yüklüyorum USB çalışmıyor bir şey oluyor hep. Genişletmek için tıkla... Bence de değil çünkü öyle.