Tek Bilgisayarda 2 HDD ile 2 Farklı Sistem Kullanmak

noname92

Megapat
Benim üniversitede kullandığım laptop vardı emektarım 7-8 senelik artık çalışmıyor. Şimdi ise bir masaüstü bir sistemim var. Sorum şu arkadaşlar: Kullandığım yada oyun oynadığım sisteme Autocad, Photoshop, Adobe AE gibi programları kurmak istemiyorum. Sebebi ise sistemi yorması ve oyun bilgisayarı ve iş bilgisayarı olarak ayırmak istemem. Eski bilgisayarımın HDD'sine sistem yükleyeceğim. Şimdi kasaya da montajlayacağım ama işlerimi yapacağım zaman oyun olan sistemin HDD kablolarını söküp diğer HDD kablolarını bağlayacağım. Böyle yaptığım zaman anakart yada BIOS kısmında bir sıkıntı çıkarır mı yada bir bozukluğa neden olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir sıkıntı çıkarmaz fakat Stalin yoldaşın dediği gibi 7-8 senelik bir sistemin HDD'sinden bahsediyoruz. Elbette bir yavaşlama olacaktır.
Şöyle eski HDD'nin yavaşlığı sıkıntı olmaz benim için. Benim için önemli olan sisteme bir zararı olmasın. Keşke benim laptopun ana karta bir şey olmasaydı GT540m ve 2. nesil i7 çizim, montaj işlerine rahat yetiyordu. Şimdi ise kasamda işim olduğu zamanlarda HDD değiştirerek işlerimi yapmak istemem. Bir sıkıntı da olmaz diye tahmin ediyordum uzman birilerine sormak istedim teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı