Codillax Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #21 Emperor4231 dedi: Hileden ban yediğinizde ana hesabınızın güven faktörü düşer. Valve sunucularına aynı IP'den 2 kişi oyuna giremez diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hileden ban yersem ana hesabın güven faktörünün düşeceğini bilmiyordum çok teşekkür ederim. Allah'tan prime hesap gitmedi Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2022
Emperor4231 dedi: Hileden ban yediğinizde ana hesabınızın güven faktörü düşer. Valve sunucularına aynı IP'den 2 kişi oyuna giremez diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hileden ban yersem ana hesabın güven faktörünün düşeceğini bilmiyordum çok teşekkür ederim. Allah'tan prime hesap gitmedi
Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 9 Temmuz 2022 #22 Codillax dedi: Ana hesaptan girip AFK bırakacağım fake hesaptan hile açıp boostlayacağım çalışır mı? Bir de ana hesapta sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... İyi ki programı söylememişim hocam normal oynayın.
Codillax dedi: Ana hesaptan girip AFK bırakacağım fake hesaptan hile açıp boostlayacağım çalışır mı? Bir de ana hesapta sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... İyi ki programı söylememişim hocam normal oynayın.
Codillax Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #23 Skaylia dedi: İyi ki programı söylememişim hocam normal oynayın. Genişletmek için tıkla... Hocam herkes hile açıyor bir süre sonra deliriyor insan. Prime hesabım olmasa bırakıcam zaten oyunu.
Skaylia dedi: İyi ki programı söylememişim hocam normal oynayın. Genişletmek için tıkla... Hocam herkes hile açıyor bir süre sonra deliriyor insan. Prime hesabım olmasa bırakıcam zaten oyunu.
Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 9 Temmuz 2022 #24 Codillax dedi: hocam herkes hile açıyor bir süre sonra deliriyor insan. Prime hesabım olmasa bırakacağım zaten oyunu. Genişletmek için tıkla... Herkesin hile kullanması sizin de kullanacağınız anlamına gelmez. Hileden rahatsız oluyorsanız FACEIT kullanın hocam.
Codillax dedi: hocam herkes hile açıyor bir süre sonra deliriyor insan. Prime hesabım olmasa bırakacağım zaten oyunu. Genişletmek için tıkla... Herkesin hile kullanması sizin de kullanacağınız anlamına gelmez. Hileden rahatsız oluyorsanız FACEIT kullanın hocam.
Codillax Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #25 Skaylia dedi: Herkesin hile kullanması sizin de kullanacağınız anlamına gelmez. Hileden rahatsız oluyorsanız FACEIT kullanın hocam. Genişletmek için tıkla... Ben daha önce FACEIT kullanmayı denedim fakat hesap açılmadı her yolu denedim olmadı. Neyse çok da sıkıntı yok.
Skaylia dedi: Herkesin hile kullanması sizin de kullanacağınız anlamına gelmez. Hileden rahatsız oluyorsanız FACEIT kullanın hocam. Genişletmek için tıkla... Ben daha önce FACEIT kullanmayı denedim fakat hesap açılmadı her yolu denedim olmadı. Neyse çok da sıkıntı yok.
blizzarrd Megapat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 113 10 Temmuz 2022 #26 Avast sandbox ile RAM'in yettigi kadar açarsın. 16 GB RAM Ryzen 5 3600 ile 20-30 taneye kadar açar. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2022
Codillax Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #27 blizzarrd dedi: Avast sandbox ile RAM'in yettigi kadar açarsın. 16 GB RAM Ryzen 5 3600 ile 20-30 taneye kadar açar. Genişletmek için tıkla... 16 GB RAM ve i5 10300H var yeterli mi? Bir de başka şeyler de açılır mı Avast sandbox ile? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2022
blizzarrd dedi: Avast sandbox ile RAM'in yettigi kadar açarsın. 16 GB RAM Ryzen 5 3600 ile 20-30 taneye kadar açar. Genişletmek için tıkla... 16 GB RAM ve i5 10300H var yeterli mi? Bir de başka şeyler de açılır mı Avast sandbox ile?
blizzarrd Megapat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 113 10 Temmuz 2022 #28 Codillax dedi: 16 GB RAM ve i5 10300H var yeterli mi? Bir de başka şeyler de açılır mı Avast sandbox ile? Genişletmek için tıkla... Yeterlidir. evet açılır.
Codillax dedi: 16 GB RAM ve i5 10300H var yeterli mi? Bir de başka şeyler de açılır mı Avast sandbox ile? Genişletmek için tıkla... Yeterlidir. evet açılır.
Codillax Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #29 blizzarrd dedi: Yeterlidir. evet açılır. Genişletmek için tıkla... Tamam, teşekkür ederim.
R resulk2 Kilopat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #30 blizzarrd dedi: Avast sandbox ile RAM'in yettigi kadar açarsın. 16 GB RAM Ryzen 5 3600 ile 20-30 taneye kadar açar. Genişletmek için tıkla... avast premium aldım sanbox ile steam açılmıyor
blizzarrd dedi: Avast sandbox ile RAM'in yettigi kadar açarsın. 16 GB RAM Ryzen 5 3600 ile 20-30 taneye kadar açar. Genişletmek için tıkla... avast premium aldım sanbox ile steam açılmıyor