Tek bilgisayardan aynı anda 2 CS:GO açılabilir mi?

Hileden ban yediğinizde ana hesabınızın güven faktörü düşer. Valve sunucularına aynı IP'den 2 kişi oyuna giremez diye biliyorum.
Hileden ban yersem ana hesabın güven faktörünün düşeceğini bilmiyordum çok teşekkür ederim. Allah'tan prime hesap gitmedi

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam herkes hile açıyor bir süre sonra deliriyor insan. Prime hesabım olmasa bırakacağım zaten oyunu.

Herkesin hile kullanması sizin de kullanacağınız anlamına gelmez. Hileden rahatsız oluyorsanız FACEIT kullanın hocam.

Herkesin hile kullanması sizin de kullanacağınız anlamına gelmez. Hileden rahatsız oluyorsanız FACEIT kullanın hocam.
Ben daha önce FACEIT kullanmayı denedim fakat hesap açılmadı her yolu denedim olmadı. Neyse çok da sıkıntı yok.

Avast sandbox ile RAM'in yettigi kadar açarsın. 16 GB RAM Ryzen 5 3600 ile 20-30 taneye kadar açar.

Avast sandbox ile RAM'in yettigi kadar açarsın. 16 GB RAM Ryzen 5 3600 ile 20-30 taneye kadar açar.

16 GB RAM ve i5 10300H var yeterli mi? Bir de başka şeyler de açılır mı Avast sandbox ile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…