Michael G. Scott Hectopat Katılım 10 Temmuz 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2017 #1 Güç düğmesine basıyorum ancak Windows başlamıyor. Tek bip sesi geliyor ve PC tekrar başlıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. +++++++
Güç düğmesine basıyorum ancak Windows başlamıyor. Tek bip sesi geliyor ve PC tekrar başlıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. +++++++
TRSergeant Hectopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 319 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2017 #11 Sanırım sorunu biliyorum. Yıllar önce benim de aynı sorunum vardı. Anakartların üzerinde pil benzeri bir yapı var. Onun bitmiş olması olası. Artı 0 Eksi
Sanırım sorunu biliyorum. Yıllar önce benim de aynı sorunum vardı. Anakartların üzerinde pil benzeri bir yapı var. Onun bitmiş olması olası.
KS KS Michael G. Scott Hectopat Katılım 10 Temmuz 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2017 #12 TRSergeant dedi: Sanırım sorunu biliyorum. Yıllar önce benim de aynı sorunum vardı. Anakartların üzerinde pil benzeri bir yapı var. Onun bitmiş olması olası. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerekiyor ? Artı 0 Eksi
TRSergeant dedi: Sanırım sorunu biliyorum. Yıllar önce benim de aynı sorunum vardı. Anakartların üzerinde pil benzeri bir yapı var. Onun bitmiş olması olası. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerekiyor ?
TRSergeant Hectopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 319 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2017 #13 Bakkal amcaya götürmüştüm ve düzeltmişti. Servise göndermeniz yararınıza. Tabii sorun buysa. Artı 0 Eksi