Tek bir alıcıyla 2 adet F710 oyun kolu kullanılabilir mi?

Turanv1

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller, 2 adet Logitech F710 oyun koluna sahibim ve sadece 1 adet nano alıcısı var, ikisini aynı anda nano alıcıya okutamadım, program üzerinden denedim olmadı. İkisini aynı anda tek bir alıcıyla eşleştirme şansım yok mu? Ayrı ayrı 2 adet alıcı şart mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hayır. Çünkü her alıcının kendine ait bir MAC adresi var gibi düşün. Koldaki ile alıcıdaki adres birbiriyle aynı olmalı. Bende 2 tane F710 var ve olmuyor.

Logitech ile iletişime geçmeyi deneyin. Bir umut belki gönderirler. Geçmişte örnekleri var.
İletişime geçmiştim , ürün ikinci el olduğu için fatura yok ve fatura istiyorlar yardımcı olabilmeleri için.

Hayır. Çünkü her alıcının kendine ait bir MAC adresi var gibi düşün. Koldaki ile alıcıdaki adres birbiriyle aynı olmalı. Bende 2 tane F710 var ve olmuyor.
Anladım teşekkür ederim bilgi için, alıcının fiyatı kendi sitelerinde 15 dolar ve ek olarak 5 dolar kargo parası var

İletişime geçmiştim , ürün ikinci el olduğu için fatura yok ve fatura istiyorlar yardımcı olabilmeleri için.

Gamepad'i aldığın kişi ürünü internet üzerinden aldıysa faturası mutlaka vardır, faturasını istemeyi deneyebilirsin eğer çok önceden almadıysan.

Gamepad'i aldığın kişi ürünü internet üzerinden aldıysa faturası mutlaka vardır, faturasını istemeyi deneyebilirsin eğer çok önceden almadıysan.

Sormuştum ama onda da fatura yokmuş ve aldığı yeri hatırlamıyormuş, Logitech F710 bana göre piyasadaki en iyi oyun kollarından ama kendine özel alıcısı çok saçma gerçekten Bluetooth veya kablo yoluyla bağlantısı olsa çok mu kötü olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…