Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #121 karuB_official dedi: Yapacağın moderatörlerden bazıları bence @444065 @Zaqu @körbiginar olabilir. Tahmin doğru mu ? Genişletmek için tıkla... Evet. Nasıl gizli sırlarımı bildin böyle?
karuB_official dedi: Yapacağın moderatörlerden bazıları bence @444065 @Zaqu @körbiginar olabilir. Tahmin doğru mu ? Genişletmek için tıkla... Evet. Nasıl gizli sırlarımı bildin böyle?
karuB_official Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 562 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2021 #122 Ma'at dedi: Zihnimi boşaltmayı öğrenmeyi. Genişletmek için tıkla... Buna bir ek yapmalıyım. TDK (Technopat Dil Kurumu) başkanı Sayın @Ma'at hocam olmalı ki zaten öyle bile olabilir. (Eğer ''da/de'' konusundan dolayı rahatsız oluyorsan özür dilerim. Bir daha da yapmam.)
Ma'at dedi: Zihnimi boşaltmayı öğrenmeyi. Genişletmek için tıkla... Buna bir ek yapmalıyım. TDK (Technopat Dil Kurumu) başkanı Sayın @Ma'at hocam olmalı ki zaten öyle bile olabilir. (Eğer ''da/de'' konusundan dolayı rahatsız oluyorsan özür dilerim. Bir daha da yapmam.)
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #123 444065 dedi: Beni sevmeyen çok. Yok yok artık yazmaz. Genişletmek için tıkla... Sizi sevmeyen çok olabilir ama seveniniz bir hayli var. Ayrıca şu anda @erengore aktif değil, 15 dakika önce aktif olmuş ama.
444065 dedi: Beni sevmeyen çok. Yok yok artık yazmaz. Genişletmek için tıkla... Sizi sevmeyen çok olabilir ama seveniniz bir hayli var. Ayrıca şu anda @erengore aktif değil, 15 dakika önce aktif olmuş ama.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.460 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Mayıs 2021 #124 Gerçekçi bir dilek olacak ise: Zihnimin daha güçlü olmasını dilerdim.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 10 Mayıs 2021 #125 Bakkal amca dedi: Evet. Nasıl gizli sırlarımı bildin böyle? Genişletmek için tıkla... @erengore, gerçekten konuşmuyor. Dalga geçmiyorum. İster inanın ister inanmayın.
Bakkal amca dedi: Evet. Nasıl gizli sırlarımı bildin böyle? Genişletmek için tıkla... @erengore, gerçekten konuşmuyor. Dalga geçmiyorum. İster inanın ister inanmayın.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #126 444065 dedi: @erengore, gerçekten konuşmuyor. Dalga geçmiyorum. İster inanın ister inanmayın. Genişletmek için tıkla... Hayır inanıyorum. Sadece o an cevap vermemiş, belki başka bir konuda mesaj yazıyordur. İyi insandır o, küsmüş olamaz bence.
444065 dedi: @erengore, gerçekten konuşmuyor. Dalga geçmiyorum. İster inanın ister inanmayın. Genişletmek için tıkla... Hayır inanıyorum. Sadece o an cevap vermemiş, belki başka bir konuda mesaj yazıyordur. İyi insandır o, küsmüş olamaz bence.
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 10 Mayıs 2021 #127 Bakkal amca dedi: Hayır inanıyorum. Sadece o an cevap vermemiş, belki başka bir konuda mesaj yazıyordur. İyi insandır o, küsmüş olamaz bence. Genişletmek için tıkla... @erengore, kesinlikle iyi insan lakin kendisini kırmış olmaktan korkuyorum. Kötü insan olan benim.
Bakkal amca dedi: Hayır inanıyorum. Sadece o an cevap vermemiş, belki başka bir konuda mesaj yazıyordur. İyi insandır o, küsmüş olamaz bence. Genişletmek için tıkla... @erengore, kesinlikle iyi insan lakin kendisini kırmış olmaktan korkuyorum. Kötü insan olan benim.
Smith Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 428 10 Mayıs 2021 #128 Ölümsüzlük. Eğer gerçekçi olacak ise tüm zamanların en zekisi olmak isterdim.
Bakkal amca Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Bakkalın bodrum katı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #129 444065 dedi: @erengore, kesinlikle iyi insan lakin kendisini kırmış olmaktan korkuyorum. Kötü insan olan benim. Genişletmek için tıkla... Hocam korkmayın, onu kıracak bir davranış yaptığınızı görmedim. Ayrıca kendinize kötü insan diyorsunuz ama gerçekten yanılıyorsunuz. Kendinizi niye bu kadar kötü gösteriyorsunuz merak ettim.
444065 dedi: @erengore, kesinlikle iyi insan lakin kendisini kırmış olmaktan korkuyorum. Kötü insan olan benim. Genişletmek için tıkla... Hocam korkmayın, onu kıracak bir davranış yaptığınızı görmedim. Ayrıca kendinize kötü insan diyorsunuz ama gerçekten yanılıyorsunuz. Kendinizi niye bu kadar kötü gösteriyorsunuz merak ettim.
Ahmet DEMİRCİ11 Decapat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 340 10 Mayıs 2021 #130 453476 dedi: Soru basit. Lütfen: "Sınırsız dilek hakkım olmasını" gibi şeyler yazmayın. Ciddi olalım. Benim: Hayata en baştan başlamak. En baştan başlarsam çok çalışırım, didinirim ve vasıflı bir insan olurum. Genişletmek için tıkla... Hayatta her istediğimin olmasını dilerdim.
453476 dedi: Soru basit. Lütfen: "Sınırsız dilek hakkım olmasını" gibi şeyler yazmayın. Ciddi olalım. Benim: Hayata en baştan başlamak. En baştan başlarsam çok çalışırım, didinirim ve vasıflı bir insan olurum. Genişletmek için tıkla... Hayatta her istediğimin olmasını dilerdim.