Tek bir ISO dosyasında Windows 10 ve 11

830349

Decipat
Makaleler
14
Kendim yaptım. İndirip kullanabilirsiniz. Windows 10 iso dosyası üzerinde yaptım. Çünkü 11 yapınca bazı sistemlerde hatalı çalışabiliyor. Ürün anahtarınız var ise Windows'u kurduktan sonra girin :)

Not: 32 bit destekli değildir. 64 bit desteklidir.

Windows 11 sürümü=24H2
Windows 10 sürümü=22H2

Windows 1011.png

Windows 1011_2.png

USB'ye yazdıracaksanız minimum 16 GB'lık bir USB'ye yazdırın. Dosya boyutu 8.3 GB. 8 GB USB'ye sığmaz diye düşünüyorum.

VirusTotal Sonucu

VirusTotal'de 650 MB sınır olduğu için yükleyemedim. Oturum açmama rağmen sınır kalkmadı. O yüzden Eset NOD32 ile tarattım. Normalde Kaspersky ile taratacaktım fakat açılmadı.​

1737310660043.png

İndirme Linkleri

Bunun yakında LTSC sürümü olanını da yapacağım. O daha iyi olacak. Beklemede kalın!

Son düzenleme:
Hocam Windows 10 ISO'suna yapınca Windows 11 gereksinimleri bypass mı olmuş oluyor? Yani mesela bu ISO ile normalde Windows 11 desteklemeyen bir bilgisayara Rufus ile bypass yapmadan kurabilir miyim?
Ayrıca LTSC sürümünü de dört gözle bekliyorum, ellerine sağlık.

Hocam Windows 10 ISO'suna yapınca Windows 11 gereksinimleri bypass mı olmuş oluyor?
TPM gereksinimi kalktı zaten, Secure Boot zaten çoğu cihazda var. Tek yapmak gereken açmak onu da.

TPM gereksinimi kalktı zaten, Secure Boot zaten çoğu cihazda var. Tek yapmak gereken açmak onu da.
Zaten meraktan sordum, ileride bu konuya bakanların da işine yarar belki diyerekten. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı