Tek bir kulaklık nasıl iki farklı cihaza bağlanır?

Yer
Anaheim, Los Angeles, CA
Daha fazla  
Merhabalar herkese,

Bir tane kulaklığım var. Hem telefonuma hem de bilgisayarıma aynı anda bağlamak işlerimi çok kolaylaştırırdı. Bunun için bir aparat vs. var mıdır? Mesela oyun oynarken birisi aradığında hoparlöre almak istemiyorum. O aparat ile (eğer öyle bir şey varsa tabii.) Telefonun sesini de bilgisayarın bağlı olduğu kulaklığı vermek istiyorum. Şimdiden teşekkürler

Tek bir cihaza iki farklı kulaklık bağlanabilir ama tek bir kulaklığa birden fazla cihaza bağlanmaz. Fakat bazı bluetooth kulaklık modelleri bağlanabiliyor diye biliyorum.

Şöyle bir örnek vereyim, şu an kullanmakta olduğum bir bilgisayar hoparlörü var, bluetoothlu. Kabloyla bilgisayara bağlı olarak kullanıyorum. Bluetoothu açıp telefonuma da bağlanabiliyorum ve bu sayede iki farklı cihazdan aynı anda ses alabiliyorum. Tabii ki sesler karışıyor haliyle.

Kullandığım ürün bu.

Son düzenleme:
Bir cihaza iki kulaklık bağlamak için var. Fakat iki cihaz için olan görmedim. Takipte kalayım.

@yusuf99, doğru hocam. Çift cihaz destekleyen Bluetooth cihazlar var.

Tek bağlantılı kulaklıklara teknik olarak ikincil bir aygıt bağlanamaz. Kablolu bir kulaklığa her bir aygıt için ayrı bir bağlantı noktası gerekir. Piyasada bu özelliklere sahip kulaklık mevcut.

Örneğin: Logitech Artemis Spectrum G633

Hocam peki teknik olarak mümkün müdür? Yani bunun gerçekleşmesini engelleyebilecek bir şey var mı?
Diyelim ki kablolu olan bir kulaklığın kablosuna ek bir kablo ekledik ve ucuna jak monte ettik. Bu şekilde iki farklı cihaza aynı anda bağlamış oluruz (mantıken), fakat ikisinden biri çalışacaktır. İkisi aynı anda çalışmaz. Denemesi bedava fakat tavsiye edilmez.

Steelseries kulaklığımı feda etmeye değmez herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…