Tek böbrek ile kas çalışmak tehlikeli mi?

Bende doğuştan tek böbrekliyim yine de dikkatli ol bu arada askerden de muafsın bilgin olsun. Polis, jandarma veya herhangi bir askeri okul da okuyamıyorsun.

Ceza evinde katip olarak atanabilir miyim peki?
onu bilmiyorum bende yakın zamanda tecilimi bozacağım madde varmış bizimle ilgili onun dışında sadece polis, asker alımlarında sağlıktan geçemiyoruz ama katip olunuyordur sormak soruşturmak lazım

Onu bilmiyorum bende yakın zamanda tecilimi bozacağım madde varmış bizimle ilgili onun dışında sadece polis, asker alımlarında sağlıktan geçemiyoruz ama katip olunuyordur sormak soruşturmak lazım

Anladım kanka sana zahmet öğrenirsen yazar mısın çok istediğim ve olmak icin çabaladığım bir meslek cte katibi olmak

Anladım kanka sana zahmet öğrenirsen yazar mısın çok istediğim ve olmak icin çabaladığım bir meslek cte katibi olmak
Kral üroloji doktoru ile ile konuştum olmama ihtimalin çok yüksek ama şu kesin normal asker olmuyorsun yani tecilini bozdur raporunu al muaf olursun polis bekçi filan da olamazsın zaten normal er olamadığın için.

Kral üroloji doktoru ile ile konuştum olmama ihtimalin çok yüksek ama şu kesin normal asker olmuyorsun yani tecilini bozdur raporunu al muaf olursun polis bekçi filan da olamazsın zaten normal er olamadığın için.

Kanka sadece bilgisayar başında katiplik yapacağım nöbet tutcam neden olmasın ki bunun bir çözümü yokmu

Normal şartlarda tek böbrekli olmamız sosyal hayatımız da bir sorun teşkil etmiyor ama askerlik ve devlet kadrolarında sağlık yönetmelikleri bu konuda aşırı derece hassas oluyor sen zaten inşallah istediğin olursa sağlık raporu istenecek ve sağlık testinden geçeceksin herhangi bir sorun çıkmayadabilir ama %50 %50 diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…