S Sen sor knk Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 264 Çözümler 1 3 Ağustos 2022 #1 Selam tek böbrekli biriyim. Böbreyim sağlıklı kan değerlerim normal calisthenics ve fitness yapıyorum 16 yaşımdayım. Kreatin kullanmamda sakınca var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
Selam tek böbrekli biriyim. Böbreyim sağlıklı kan değerlerim normal calisthenics ve fitness yapıyorum 16 yaşımdayım. Kreatin kullanmamda sakınca var mı?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #3 Kullanmasan dâhâ iyi olur, kafein yeter sana.
S Sen sor knk Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 264 Çözümler 1 3 Ağustos 2022 #4 T21 dedi: Kullanmasan dâhâ iyi olur, kafein yeter sana. Genişletmek için tıkla... Kafein kullanıyorum kahveyle vesaire spordan hemen önce.Ama uzun vade için performansımı arttırıcak başka bir suupplament varmı ?
T21 dedi: Kullanmasan dâhâ iyi olur, kafein yeter sana. Genişletmek için tıkla... Kafein kullanıyorum kahveyle vesaire spordan hemen önce.Ama uzun vade için performansımı arttırıcak başka bir suupplament varmı ?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #5 Sen sor knk dedi: Kafein kullanıyorum kahveyle vesaire spordan hemen önce.Ama uzun vade için performansımı arttırıcak başka bir suupplament varmı ? Genişletmek için tıkla... Doktora danışsan dâhâ iyi olur kankam, böbreği zorlayıpta diyaliz ile uğraşma sonra.
Sen sor knk dedi: Kafein kullanıyorum kahveyle vesaire spordan hemen önce.Ama uzun vade için performansımı arttırıcak başka bir suupplament varmı ? Genişletmek için tıkla... Doktora danışsan dâhâ iyi olur kankam, böbreği zorlayıpta diyaliz ile uğraşma sonra.