Canyıldıran Centipat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 10 16 Ocak 2020 #1 Normalde bu konu hakkında rehber olduğunu biliyorum. Fakat ben önce macOS'u kurduğum için bu konuyu açtım. Rehberde ilk Windows kuruluyor ve bundan dolayı nasıl yapacağımı bilemedim. Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2020
Normalde bu konu hakkında rehber olduğunu biliyorum. Fakat ben önce macOS'u kurduğum için bu konuyu açtım. Rehberde ilk Windows kuruluyor ve bundan dolayı nasıl yapacağımı bilemedim. Yardım ederseniz sevinirim.
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 16 Ocak 2020 #2 macOS kurulu disk GPT (GUID) bölümlendirme tablosu mu?
Canyıldıran Centipat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 10 16 Ocak 2020 #3 blackandyellow dedi: macOS kurulu disk GPT (GUID) bölümlendirme tablosu mu? Genişletmek için tıkla... Valla sizin AMD Catalina rehberi ile kurmuştum. Her şey oradaki ile aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2020
blackandyellow dedi: macOS kurulu disk GPT (GUID) bölümlendirme tablosu mu? Genişletmek için tıkla... Valla sizin AMD Catalina rehberi ile kurmuştum. Her şey oradaki ile aynı.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 16 Ocak 2020 #4 Kurduğunuz diski SSD olarak tahmin ediyorum. SSD'yi, Windows'da aktif ederken GPT olarak mı seçtiniz?
Kurduğunuz diski SSD olarak tahmin ediyorum. SSD'yi, Windows'da aktif ederken GPT olarak mı seçtiniz?
Canyıldıran Centipat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 10 17 Ocak 2020 #5 tristessehivernale dedi: Kurduğunuz diski SSD olarak tahmin ediyorum. SSD'yi, Windows'da aktif ederken GPT olarak mı seçtiniz? Genişletmek için tıkla... Evet GPT olarak seçmiştim.
tristessehivernale dedi: Kurduğunuz diski SSD olarak tahmin ediyorum. SSD'yi, Windows'da aktif ederken GPT olarak mı seçtiniz? Genişletmek için tıkla... Evet GPT olarak seçmiştim.
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 17 Ocak 2020 #6 Disk izlencesi ile exfat bir bölüm ayır orayı tuxera veya paragon ntfs programı ile ntfs çevir ve kurmayı dene ama Windows kabul etmeyebilir.
Disk izlencesi ile exfat bir bölüm ayır orayı tuxera veya paragon ntfs programı ile ntfs çevir ve kurmayı dene ama Windows kabul etmeyebilir.
Canyıldıran Centipat Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 10 17 Ocak 2020 #7 blackandyellow dedi: Disk izlencesi ile exfat bir bölüm ayır orayı tuxera veya paragon ntfs programı ile ntfs çevir ve kurmayı dene ama Windows kabul etmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
blackandyellow dedi: Disk izlencesi ile exfat bir bölüm ayır orayı tuxera veya paragon ntfs programı ile ntfs çevir ve kurmayı dene ama Windows kabul etmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.