Tek dünya devleti hakkında görüşleriniz neler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence kusursuz olan tek yönetim biçimidir

Birkaç ay sonra trilyonlarca örgütün ortaya çıkıp bölünmelere sebep olacak isyanlar yüzünden ömrü 1 sene bile olmayan bir yönetim biçimidir ve imkansızdır ve saçmadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç sonra trilyonlarca örgütün ortaya çıkıp bölünmelere sebep olacak isyanlar yüzünden ömrü 1 sene bile olmayan bir yönetim biçimidir ve imkansızdır ve saçmadır.

Hocam bu senaryoda her ülke kendi rızasıyla katılıyor yani isyan çıkması imkansız.

Birkaç ay sonra trilyonlarca örgütün ortaya çıkıp bölünmelere sebep olacak isyanlar yüzünden ömrü 1 sene bile olmayan bir yönetim biçimidir ve imkansızdır ve saçmadır.

Biraz daha yapıcı eleştirebilirdin ama yine de yorumun için teşekkür ederim.

Hocam bu senaryoda her ülke kendi rızasıyla katılıyor yani isyan çıkması imkansız.

Biraz daha yapıcı eleştirebilirdin ama yine de yorumun için teşekkür ederim.
Halka soracaklar mı? Ben memnun değilim belki?

Her ülke kendi rızasıyla katılıyor tamam ama peki ülkelerdeki halk kesimleri buna razı mı?

Bütün ülkelerin askeri gücünü ellerinde bulunduracakları için devlet çıkan isyanları hemen bastırabilir.

Halka soracaklar mı? Ben memnun değilim belki?

Halkın memnun olmaması için hiçbir neden yok Amerika'nın eyalet sistemi hakkında bilginiz varsa daha iyi anlayabilirsiniz.

bu o zaman o kadar iyi değil. bakış açın mantıksız. Halk'ı bastırmaya çalışırsın ama öldürdüğün adamın oğlu ne kadar tek dünya işini benimsese de sen onun babasını öldürdüğün için sana kinlenecek. Ulus devlet dışında çıkar yol yok.

Evet doğru ama amerika toplama bir ülke ulus devlet değil. amerikalı yok alman ispanyol fransız hollandalı var orada.

Nasıl bölgelere ayrılacak? Başkan nasıl seçilecek?

En azından herkesin kullandığı ortak bir dil olsa daha mantıklı olurdu, çok kötü bir fikir.

Bak bu avrupa ülkeleri ve Amerika eğer kişi başına düşen geliri düşünmeseydi zaten afrikadaki sömürgeleri topraklarına katıp kendi toprakları yaparlardı. Biraz düşün sence o zengin ülkeler servetlerini milyonlarca vatandaşı olmayan ülkelere bölüp kendi halkını fakirleştirir mi? Ayrıyeten ordu sistemi falan nasıl olcak onlarca,yüzlerce dil o kadar asker nasıl bir ordu halinde olcak? O kadar saçma sistem ki anlatılacak çok şey var.

Dünya devletinde de öyle olacak işte toplama bir ülke.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…