TheDarkBey Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #1 Selam, benim sol kolum geçen hafta kırıldı ve ameliyat oldum. Tek el ile hangi oyunlar oynanabilir?
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.242 Çözümler 32 17 Şubat 2024 #2 Little Inferno (tek strateji olmayan öneri), Civilization 6, Hearts of Iron IV, Age of Empires III, Company of Heroes, World of Goo (Puzzle) Strateji oyunlarının çoğu tek elle oynanır. Aynısı bana da olmuştu, geçmiş olsun, umarım hemen iyileşirsiniz.
Little Inferno (tek strateji olmayan öneri), Civilization 6, Hearts of Iron IV, Age of Empires III, Company of Heroes, World of Goo (Puzzle) Strateji oyunlarının çoğu tek elle oynanır. Aynısı bana da olmuştu, geçmiş olsun, umarım hemen iyileşirsiniz.
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.969 Çözümler 7 17 Şubat 2024 #3 Geçmiş olsun başlık yüzünden yanlış anladım en başta, Hearts of Iron IV öneririm.
TheDarkBey Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #4 alasakarama dedi: Little Inferno (tek strateji olmayan öneri), Civilization 6, Hearts of Iron IV, Age of Empires III, Company of Heroes, World of Goo (Puzzle) Strateji oyunlarının çoğu tek elle oynanır. Aynısı bana da olmuştu, geçmiş olsun, umarım hemen iyileşirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, önerdiğiniz oyunlara göz gezdireceğim. ErenY dedi: Geçmiş olsun başlık yüzünden yanlış anladım en başta, Hearts of Iron IV öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, önerinize bakacağım.
alasakarama dedi: Little Inferno (tek strateji olmayan öneri), Civilization 6, Hearts of Iron IV, Age of Empires III, Company of Heroes, World of Goo (Puzzle) Strateji oyunlarının çoğu tek elle oynanır. Aynısı bana da olmuştu, geçmiş olsun, umarım hemen iyileşirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, önerdiğiniz oyunlara göz gezdireceğim. ErenY dedi: Geçmiş olsun başlık yüzünden yanlış anladım en başta, Hearts of Iron IV öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, önerinize bakacağım.