craccthasafe Centipat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2022 #1 Sizce Android telefonu tek el modunda kullanmak mı daha kullanışlı ve iyi, yoksa alt taraftaki düğmelerle kullanmak mı daha kullanışlı ve iyidir? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2022
Sizce Android telefonu tek el modunda kullanmak mı daha kullanışlı ve iyi, yoksa alt taraftaki düğmelerle kullanmak mı daha kullanışlı ve iyidir?
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 12 Eylül 2022 #2 Tek el modu dediğiniz kaydırma hareketleri ile kullanmak ise kaydırma hareketleri daha rahat geliyor bana.
Tek el modu dediğiniz kaydırma hareketleri ile kullanmak ise kaydırma hareketleri daha rahat geliyor bana.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 12 Eylül 2022 #3 craccthasafe dedi: Sizce Android telefonu tek el modunda kullanmak mı daha kullanışlı ve iyi, yoksa alt taraftaki düğmelerle kullanmak mı daha kullanışlı ve iyidir? Genişletmek için tıkla... Yerine göre iyi yanları var. Yolda yürürken tek el modunda kullanıyorum ben. (tavsiye etmem arabaya kafa atıyordum.).
craccthasafe dedi: Sizce Android telefonu tek el modunda kullanmak mı daha kullanışlı ve iyi, yoksa alt taraftaki düğmelerle kullanmak mı daha kullanışlı ve iyidir? Genişletmek için tıkla... Yerine göre iyi yanları var. Yolda yürürken tek el modunda kullanıyorum ben. (tavsiye etmem arabaya kafa atıyordum.).