Tek elle 500 Magnum kullanırsanız ne olur?

Makaleler
1
Başlıktaki sorunun cevabı;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz siz olun tek elle 500 Magnum kullanmayın. 😁

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yukarıda göründüğü gibi dipçiğin arkasını boş bırakmak gibi bir hataya da düşmeyin. Sıcak namlu parmaklarınıza selam verebilir.
😄
Videoları komik bulup sizinle paylaşmak istedim, başka bir amacım yok. Uzun süredir de uğramıyordum bu tarz konulara. :)

Son düzenleme:
Aşırı ısınmaya karşı ne yapıyorlar? Silah fırlayınca eline namlu nasıl geliyor?
İkinci video için söylediğim şeyden bahsediyorsanız omuza yaslayıp ateş ediyorlar. Namlu ile herhangi bir temasları yok. Tutuş kısmı ise metalden bağımsız kauçuk malzemesine benzeyen bir yapıda. Isınmıyor orası.
Namlu kısmı için ise videoyu izleyin, fırlayınca elinin içinden geçiyor.

Başlıktaki sorunun cevabı;

Siz siz olun tek elle 500 magnum kullanmayın. 😁

Yukarıda göründüğü gibi dipçiğin arkasını boş bırakmak gibi bir hataya da düşmeyin. Sıcak namlu parmaklarınıza selam verebilir.
😄
videoları komik bulup sizinle paylaşmak istedim, başka bir amacım yok. Uzun süredir de uğramıyordum bu tarz konulara. :)

Birazdan tek elimle 500 Magnum kullanmayı deneyecektim. Sayenizde başıma ne geleceğini öğrendim ve yapmayacağım :D.

İkinci adama ne oldu tam anlayamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı