LifeOraa Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 541 Çözümler 4 5 Haziran 2023 #1 Arkadaşıma FiveM oynaması için Epic hesabını vereceğim fakat ikimizde aynı anda role gireceğiz sıkıntı olur mu?
Arkadaşıma FiveM oynaması için Epic hesabını vereceğim fakat ikimizde aynı anda role gireceğiz sıkıntı olur mu?
Endless50 Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2023 #2 Oynanmaz. Artı 0 Eksi
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.310 Çözümler 15 5 Haziran 2023 #3 LifeOraa dedi: Arkadaşıma FiveM oynaması için Epic hesabını vereceğim fakat ikimizde aynı anda role gireceğiz sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Epic Games üzerinden değil FiveM genelde Steam Hex id üzerinden çalışır, herhangi bir sorun çıkacağını düşünmüyorum, bir denemek lazım. Artı 0 Eksi
LifeOraa dedi: Arkadaşıma FiveM oynaması için Epic hesabını vereceğim fakat ikimizde aynı anda role gireceğiz sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Epic Games üzerinden değil FiveM genelde Steam Hex id üzerinden çalışır, herhangi bir sorun çıkacağını düşünmüyorum, bir denemek lazım.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.899 Makaleler 1 Çözümler 28 Yer Kocaeli, Karamürsel 5 Haziran 2023 #4 FiveM oynayan biri olarak söylüyorum. Oynayabilirsin. Fakat Steam hesapları farklı olması gerekiyor. İyi roller Artı 0 Eksi
FiveM oynayan biri olarak söylüyorum. Oynayabilirsin. Fakat Steam hesapları farklı olması gerekiyor. İyi roller
KS KS LifeOraa Centipat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 541 Çözümler 4 5 Haziran 2023 #5 @Cuteaa denediğimde olursa çözüldü olarak işaretliyeceğim. Artı 0 Eksi
Ar0m Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #6 LifeOraa dedi: @Cuteaa denediğimde olursa çözüldü olarak işaretliyeceğim. Genişletmek için tıkla... oldumu? Artı 0 Eksi
LifeOraa dedi: @Cuteaa denediğimde olursa çözüldü olarak işaretliyeceğim. Genişletmek için tıkla... oldumu?