stvwolf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.456 Çözümler 1 8 Mart 2021 #11 Asprain dedi: Peki eğer ses ve gürültü sorunu olursa nasıl çözebilirim, kusura bakmayın bu işlerde yeniyim Genişletmek için tıkla... Fan hızını düşürürsünüz daha çok ısınır.
Asprain dedi: Peki eğer ses ve gürültü sorunu olursa nasıl çözebilirim, kusura bakmayın bu işlerde yeniyim Genişletmek için tıkla... Fan hızını düşürürsünüz daha çok ısınır.
sweett Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Yer Valve Corporation. 8 Mart 2021 #12 Asprain dedi: Peki eğer ses ve gürültü sorunu olursa nasıl çözebilirim, kusura bakmayın bu işlerde yeniyim Genişletmek için tıkla... Çok ısınırsa fanlar yüksek RPM de dönmeye başlar bu da ses yapar insan biraz sinir olabilir. Onun dışında CS:GO gibi oyunlarda fanlar dönmez bile rahat olun.
Asprain dedi: Peki eğer ses ve gürültü sorunu olursa nasıl çözebilirim, kusura bakmayın bu işlerde yeniyim Genişletmek için tıkla... Çok ısınırsa fanlar yüksek RPM de dönmeye başlar bu da ses yapar insan biraz sinir olabilir. Onun dışında CS:GO gibi oyunlarda fanlar dönmez bile rahat olun.
redcenter Kilopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Mart 2021 #13 Bende Asus Phoenix 1660S 'li sistem aldım, umarım iyidir.
AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Mart 2021 #14 @James Z. Hetfield @SON FX BÜKÜCÜ kızgın atmışsınız, açıklayın bilgilenelim hocam nerede hata yapmışım?
@James Z. Hetfield @SON FX BÜKÜCÜ kızgın atmışsınız, açıklayın bilgilenelim hocam nerede hata yapmışım?
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 8 Mart 2021 #15 AdamOlanaÇokBile dedi: @James Z. Hetfield @SON FX BÜKÜCÜ kızgın atmışsınız, açıklayın bilgilenelim hocam nerede hata yapmışım? Genişletmek için tıkla... NVIDIA kullanarak çift fanlı bir modelde +80 derece görüyorum yükte. Marka ile ilgili konuşmazsanız sevinirim.
AdamOlanaÇokBile dedi: @James Z. Hetfield @SON FX BÜKÜCÜ kızgın atmışsınız, açıklayın bilgilenelim hocam nerede hata yapmışım? Genişletmek için tıkla... NVIDIA kullanarak çift fanlı bir modelde +80 derece görüyorum yükte. Marka ile ilgili konuşmazsanız sevinirim.
Hydro27 Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 616 Çözümler 3 8 Mart 2021 #16 Asprain dedi: Peki eğer ses ve gürültü sorunu olursa nasıl çözebilirim, kusura bakmayın bu işlerde yeniyim Genişletmek için tıkla... Çok basit hocam. Oyun oynarken kulaklık takın. James Z. Hetfield dedi: NVIDIA kullanarak çift fanlı bir modelde +80 derece görüyorum yükte. Marka ile ilgili konuşmazsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çift fanlı modelin markasına göre de değişiyor o işler hocam.
Asprain dedi: Peki eğer ses ve gürültü sorunu olursa nasıl çözebilirim, kusura bakmayın bu işlerde yeniyim Genişletmek için tıkla... Çok basit hocam. Oyun oynarken kulaklık takın. James Z. Hetfield dedi: NVIDIA kullanarak çift fanlı bir modelde +80 derece görüyorum yükte. Marka ile ilgili konuşmazsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çift fanlı modelin markasına göre de değişiyor o işler hocam.
J Jex Blake Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 967 8 Mart 2021 #17 Sıcaklık ve ses değerleri bu şekilde. Asus phoenix tek fanlı ve testteki gibi çok sıcak ve sesli çalışıyor. Dosya Ekleri E6D7B766-1BE5-4D33-A513-9A86B5DE59C8.jpeg 87 KB · Görüntüleme: 87
Sıcaklık ve ses değerleri bu şekilde. Asus phoenix tek fanlı ve testteki gibi çok sıcak ve sesli çalışıyor.