GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.068 Makaleler 1 Çözümler 566 18 Ocak 2021 #11 Yang Mills dedi: Hocam yabancı kaynaklarda aigo tier c/d arasında dolaşıyor. TT'de çok kötü hocam ikisi de aynı PSU gibiler. TT Litepower varmış ben daha iyi bir model sanıyordum hatırlamıyordum ismini şu an. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, artık markalar ismine güvenerek mal çıkartıyor. Haliyle de sonuç hüsran oluyor. Bu bütçede alınacak en iyi PSU FSP hdyro k serisi.
Yang Mills dedi: Hocam yabancı kaynaklarda aigo tier c/d arasında dolaşıyor. TT'de çok kötü hocam ikisi de aynı PSU gibiler. TT Litepower varmış ben daha iyi bir model sanıyordum hatırlamıyordum ismini şu an. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, artık markalar ismine güvenerek mal çıkartıyor. Haliyle de sonuç hüsran oluyor. Bu bütçede alınacak en iyi PSU FSP hdyro k serisi.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #12 GFYT dedi: Dediğim gibi, artık markalar ismine güvenerek mal çıkartıyor. Haliyle de sonuç hüsran oluyor. Bu bütçede alınacak en iyi PSU FSP hdyro k serisi. Genişletmek için tıkla... Biraz bütçe artar ise XPG Pylon gelir.
GFYT dedi: Dediğim gibi, artık markalar ismine güvenerek mal çıkartıyor. Haliyle de sonuç hüsran oluyor. Bu bütçede alınacak en iyi PSU FSP hdyro k serisi. Genişletmek için tıkla... Biraz bütçe artar ise XPG Pylon gelir.
Nefe Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 522 Çözümler 1 18 Ocak 2021 #13 Emiirx dedi: Haklısınız. Belirtmeyi unutmuşum bütçe monitör dahilinde. Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: 7000TL'ye 1650S'li sistem almak mantıksız. Onun yerine 8x2, 1660s yapıp şunu alın; Aquarius 5T-10 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Hocamın dediğini yapıp üstüne de monitör ekleyebilirsiniz
Emiirx dedi: Haklısınız. Belirtmeyi unutmuşum bütçe monitör dahilinde. Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: 7000TL'ye 1650S'li sistem almak mantıksız. Onun yerine 8x2, 1660s yapıp şunu alın; Aquarius 5T-10 - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Hocamın dediğini yapıp üstüne de monitör ekleyebilirsiniz