Tek fanlı ekran kartı yerine 2 fanlı ekran kartı takılır mı?

kullanıcı23

Decapat
Makaleler
1
Benim bir kasam var ve içinde GTX 1650 var, kendisi tek fanlı. Ben RTX 3060 sipariş verdim ama 2 fanlı, sorun yaratır mı?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    202,4 KB · Görüntüleme: 133
  • image.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 144
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız nedir? Anakart modeline göre kasa almışsınızdır. Ona göre de sığıp sığmayacağını söyleyebilirim. Sığar gibi duruyor.

Hocam, bu kasa ufak. Sıkıntı olur. Büyük bir ATX kasa alın derim.

Dosya Ekleri

• 6C7D81CF-F568-4EA5-848B-FD7AA65B93D2.jpeg
    26 KB · Görüntüleme: 120
İşlemciniz nedir?
Anakart modeliniz anakartta yazar.

Dosya Ekleri

• 7E78967A-5476-4596-A256-D628ED5D59C0.jpeg
    26 KB · Görüntüleme: 109
Anakart RTX 3060 ile uyumlu fakat kasaya tam sığar mı? Emin olamadım. Denersiniz, olmaz ise farklı bir kasa tercih edersiniz.

Anakart RTX 3060 ile uyumlu fakat kasaya tam sığar mı? Emin olamadım. Denersiniz, olmaz ise farklı bir kasa tercih edersiniz.
Kasa alırsam bütün parçaları ona aktarabilir miyim?

PSU yu başka yere takma şansınız varsa bir kaç ufak modifikasyon ile takabilme şansınız var RTX 3060 büyük bir kart çift fanlı modellerde kasanıza göre eğer öyle taksanız bile PSU ile sıfır olacaktır bu da size aşırı fazla çekirdek sıcaklığı sunacaktır bunun akabinde şu anki kullandığınız GTX 1650 kartınızda aldığınız saat hızından daha az bir saat hızına sahip olabilirsiniz. Bu da size hem oyunlarda droplanma hem düşük FPS hem de diğer bileşenlere aşırı ısı uygulacaktır. PSU'nun yerini değiştirmeden olmaz hava akışı çok kötü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…