Tek fanlı MSI GF63 Thin 9SCXR-618XTR alınır mı?

Administraktör

Megapat
Daha fazla  
Gf63 kasanın en büyük artısı;
1, 85 kilo olması,
Alüminyum alaşım kullanılması.

En büyük eksisi ise tek fanlı olması.

Taşınabilirliği bu fiyat bandında iyi olan birkaç Monster bilgisayarda var, aşağıya karşılaştırmalı epey linkini bıraktığım ancak GF63'ün tasarımı gerçekten çok cezbedici. Sizce bu fiyata tek fanlı GF63 alınır mı?

MSI GF63 Thin 9SCXR-618XTR Intel Core i5 9300H 8GB 256GB SSD Fiyatı magaza = Hepsiburada

Bu iki laptop kıyaslanamaz. Zira attığınız Monster, GF63’ü tokatlar. İşlemci olarak daha yeni nesil, ekran kartı daha iyi, ve 120 Hz! MSI laptop ise 60 Hz. O fiyata 60 Hz monitör almak parayı çöpe atmaktır. Net olarak Monster. Her açıdan daha iyi. Her açıdan daha teknolojik. GDDR6 bellekler son seri Wi-Fi 6 kartlar. Daha ne diyeyim. MSI logusuna para istiyor sanırım.

Muhakkak MSI kasa kalitesi olarak daha iyi ancak Monster özellik olarak çok önde, ben olsam Monster tercih ederdim. Ayrıca MSI ın bu kasaları bir benim hoşuma gitmiyor heralde, kameranın bulunduğu üst çerçeve fazla kalın geliyor gözüme. Sizin bu ikileminizi MSI GL65 kasalarıyla yaşıyorum ben de.

Ekran kartı Max-Q galiba %10 kayıp oluşuyor normal 1650'den.

MSI Alpha 15 A3DC-244XTR AMD Ryzen 5 3550H 8GB 512GB SSD Fiyatı buna bakabilrisiniz bence bayağı iyi çünkü hem MSI kalitesi hem de 7nm teknolojisi sadece işlemci i5 10300H kadar iyi değil ama ekran kartı 1650 Ti kadar vardır ayrıca çoğu şeyi MSI leoppard ile aynı özellikle soğutmsı çok iyi sonuçta 7 soğutma borusu var. 2 ay önce Abra A5 v15.5 aldım keşke bekleyip bunu alsaydım diyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…