Tek fanlı RTX 2060 Isınır mı?

Kasam küçük olduğu için tek fanlı aldım;
İlk sorum 1-) Isınmaması için ne yapmalıyım?
2-) Çift fanlıya göre performans düşüşü yaşar mıyım?

MSI, ASUS, Gigabyte.
Üçü de gayet iyi. Ciddi bir ısınma problemi yaşamazsın.

Öncelikle oyunlarda gözlem yapıp değerleri bizimle paylaş. Sanmıyorum tek fan var diye ısınacağını. Ayrıca ısınsa bile aradaki farkı kasa fanlarına uygun bir hız ayarıyla düşürüp soğutulabilir. Tek fanlı ekran kartı almak pişmanlık değildir. Performans kaybı düşürecek kadar ısı limitini burada bilen olduğunu düşünmüyorum. Gözlem ile belki bulunabilir ancak o raddeye geleceğini de sanmıyorum.

Pubg de orta ayarlarda (hepsi) max 76 dereceye çıkıyor. Kasamın hava akışıda kotü onu değiştirince umarım her şey düzelir

TUF'ın tek fanlı RTX 2060'ı yok.
2 fanla 3 fanla soğutamıyor, tek fan olsa çıldırır ksrt herhalde... Eskiden TUF'tu sanırım yine bir Sabertooth serisi vardı ASUS'un. Efsane seriydi. Anakartlar için vardı en azından ekran kartı içim var mıydı net değilim şuan.
Çift fanlı ektan kartları fabrikasyon O.C ile geliyor genelde. O yüzden çift fan kullanılıyor. Tek fanlı modellerde O.C kabiliyeti düşürülerek ısınmaması sağlanıyor ve tek fan yeterli olabiliyor. Bir tık performans kaybı ama kompak bir ekran kartı. Mini kasalar için güzel çözüm. 85 dereceye kadar normal karşılanır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…