F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.611 Makaleler 21 Çözümler 97 13 Ocak 2019 #11 Murtaza Ali SARITÜRK dedi: Ben Pulse kullanıyorum. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Neden iyi olmadığını söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Soğutması en iyi değil.
Murtaza Ali SARITÜRK dedi: Ben Pulse kullanıyorum. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Neden iyi olmadığını söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Soğutması en iyi değil.
Murtaza Ali SARITÜRK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 1.187 Makaleler 8 Çözümler 4 Yer KAHRAMANMARAŞ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 13 Ocak 2019 #12 FalconPolat dedi: Soğutması en iyi değil. Genişletmek için tıkla... Zaten soğutmanın en iyisi olmadığı belli ama oyunlarda 63 derecenin üstüne çok nadiren çıkıyor. Ve bu benim için yeterli. Tabi ki Nitro modelinin soğutması daha iyi olduğu gerçek ama Pulse sürümü alınmayacak bir model değil efendim.
FalconPolat dedi: Soğutması en iyi değil. Genişletmek için tıkla... Zaten soğutmanın en iyisi olmadığı belli ama oyunlarda 63 derecenin üstüne çok nadiren çıkıyor. Ve bu benim için yeterli. Tabi ki Nitro modelinin soğutması daha iyi olduğu gerçek ama Pulse sürümü alınmayacak bir model değil efendim.