I isot566 Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 31 Makaleler 1 6 Nisan 2020 #1 Malum dolar fiyatı arttı. Bense fiyat performans kasası toplamak istiyordum. İnternette frekans F3 gördüm. Sistemi inceledim. Tek fanlı ekran kartı gördüm. İçime pek sinmedi ama sizce Sapphire Pulse ITX tek fanlı bir sorun yaşatır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2020
Malum dolar fiyatı arttı. Bense fiyat performans kasası toplamak istiyordum. İnternette frekans F3 gördüm. Sistemi inceledim. Tek fanlı ekran kartı gördüm. İçime pek sinmedi ama sizce Sapphire Pulse ITX tek fanlı bir sorun yaşatır mı?
OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 6 Nisan 2020 #2 Bu kart alınır. Sorun yaşatmaz. Tek fanlı olsa da kaportanın altında kaslı bir soğutucu mevcut.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.005 Çözümler 11 Yer Aydın 6 Nisan 2020 #3 Bir yıl boyunca sıcaklık sorunu olmadan kullandım. Gayet güzel bir kart.
I isot566 Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 31 Makaleler 1 7 Nisan 2020 #4 boifromasgard dedi: Bir yıl boyunca sıcaklık sorunu olmadan kullandım. Gayet güzel bir kart. Genişletmek için tıkla... tEŞEKÜR EDERİM OtoburPirana dedi: Bu kart alınır. Sorun yaşatmaz. Tek fanlı olsa da kaportanın altında kaslı bir soğutucu mevcut. Genişletmek için tıkla... Teşekür Ederim
boifromasgard dedi: Bir yıl boyunca sıcaklık sorunu olmadan kullandım. Gayet güzel bir kart. Genişletmek için tıkla... tEŞEKÜR EDERİM OtoburPirana dedi: Bu kart alınır. Sorun yaşatmaz. Tek fanlı olsa da kaportanın altında kaslı bir soğutucu mevcut. Genişletmek için tıkla... Teşekür Ederim