Tek fare ve klavyeyi ayni anda iki bilgisayarda çalıştırmak

4 pc bağladım gayet stabil bu cihaz 8 pc kadar destekliyor suanda kullanmiyorum almak isteyen özelden ulaşabilir

8 bilgisayara aynı andamı komut veriyor bu anlamdıgım 1 PCdeki görüntüyü 8 ekranamı yansıtyor ınceleyıp paylaşabilir misiniz bu KVM'yi

8 ayrı PC'ye bu KVM çıkışını bağlıyorsun, KVM'ye klavye mouse bağlıyorsun böylece 8 PC'yi kontrol edebiliyorsun, bir nevi çoğaltıcı

1 klavye ve mouse ile 8 pc yönetimi hepsine ayni anda işlem yaptıra biliyorsun örnek vermek gerekirse yukardaki videoda 2 pc olanı icin var bu kvm 8 nede hükmediyor istersen tek tekde kontrol edilebiliyor

1 klavye ve mouse ile 8 pc yönetimi hepsine ayni anda işlem yaptıra biliyorsun örnek vermek gerekirse yukardaki videoda 2 pc olanı icin var bu kvm 8 nede hükmediyor istersen tek tekde kontrol edilebiliyor
Bana özelden yazar mısın

Evet oldu sonuclar gayet iyi sunu söylemek isterim 2 pc icin tek cihaz 200 dolar uçmuş bunu satan koreli kardeşimiz 100 dolara baska bi cihaz aldim aliexpressden
Dostm kullanmıyorum satıcam demşşsin. Ben alıcıyım. Özelden yazabilirmisin ben tam bilmiorm yeni üyeyim

Bu işlemi gerçekleştirebilecek bir swicth arıyorum . Türkiyede satışı mevcutmu arkadaşlar

Dostum bu alet oluyorsa benim cok işimi yarayacak teşekkür ederim bende bunu arıyordum THX.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…