Tek girişli kulaklıktaki mikrofon çalışmıyor

• Konuyu başlatan Agca17
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 6.485

Agca17

Kilopat
Bilgisayarımda mikrofon girişiyle kulaklık girişi farklı, tek girişli telefon kulaklığı kullanıyorum geçen başka bir telefon kulaklığını mikrofon girişine taktım ama mikrofonu görmesine rağmen sesimi hiç almadı gibi bir şey driverlardan olduğunu düşünüp güncelledim yine olmadı. Sonra arka girişe takmayı denedim o da olmadı, sonra kulaklıkta sorun olabilir dedim kulaklıkları değiştirdim. Sizce sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklıkta bir sorun yok ise; her anakartın dirver ekranı farklı, seninkini bilmiyorum ancak driver üzerinde ses kayıt kısmındaki ayarları açmayı dene, ayrıcana kulaklık veya mikrofonu taktığın zaman seçenek çıkıyorsa ayrı ayrı kulaklık ve mikrfon girişi olarak tanıtman lazım, msı kartlarda otomatik seçenek çıkıyor taktığın anda ordan seçiyorsun, otomatik çıkmıyorsa elle tanıtman gerekebilir. Çok basit bir şe aslında ayarları biraz kurcala.

Kulaklıkta bir sorun yok ise; her anakartın dirver ekranı farklı, seninkini bilmiyorum ancak driver üzerinde ses kayıt kısmındaki ayarları açmayı dene, ayrıcana kulaklık veya mikrofonu taktığın zaman seçenek çıkıyorsa ayrı ayrı kulaklık ve mikrfon girişi olarak tanıtman lazım, msı kartlarda otomatik seçenek çıkıyor taktığın anda ordan seçiyorsun, otomatik çıkmıyorsa elle tanıtman gerekebilir. Çok basit bir şe aslında ayarları biraz kurcala.
Anakart driverı derken bios ekranı uzerinden mi? Evet kulaklık mikrofon olayını soruyor seçmeme rağmen olmuyor. Başka ne yapabilirim acaba ?

Ses bagirdiginda pc ye ulasiyorsa bir sorun yok demek, sadece kayit sesini arttirma yi dene.Once windows ses duzeyi kismindan mikrafon secenegine basip bak, sonrada dedigim gibi kendi ses driveri uzerinden yap.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı