Tek HDMI çıkışına 2 monitör nasıl bağlanır?

Yusuko

Hectopat
Arkadaşlar elimde aktif kullandıgım AOC 24" G2460pf 144Hz monitör var. Ekran kartım GTX 550 Ti ve tek HDMI girişli. Bir tane daha monitör bağlamak istiyorum VGA ile denedim ama ekran kartımın VGA girişi bozuk herhalde çalışmadı. O yüzden HDMI çoğaltıcı lazım. Neye, hangi özelliklerine bakıp almam gerektigini bilmiyorum biri yardımcı olabilirse çok sevinirim. 2 monitörüm biraz daha eski.

Son düzenleme:
Herhangi bir dönüştürü alabilirsin fakat 2 monitörü ayrı ayrı kullanamazsın, her ikisine de aynı görüntü gider.

Herhangi bir dönüştürü alabilirsin fakat 2 monitörü ayrı ayrı kullanamazsın, her ikisine de aynı görüntü gider.
E hocam niye satılıyorki ozaman bunlar ikisine aynı görüntü gidiyorsa ben 2 ye bölünür diye düşünmüştüm

E hocam niye satılıyor ki o zaman bunlar ikisine aynı görüntü gidiyorsa ben 2'ye bölünür diye düşünmüştüm

3 çıkış var DVI, VGA, HDMI VGA bozuk HDMI'yi kullanıyorum sizce VGA to DVI alsam olur mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…