Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #11 Ergün Plak dedi: Ben çok paylaşımlı hesap kullandım. Hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı hesap diye bir şey yok hepsi 2FA olmayan çalıntı hesaplar ve zaten çoğunlukla topluluk banı oluyor çalıntı olduğu için vs.
Ergün Plak dedi: Ben çok paylaşımlı hesap kullandım. Hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı hesap diye bir şey yok hepsi 2FA olmayan çalıntı hesaplar ve zaten çoğunlukla topluluk banı oluyor çalıntı olduğu için vs.
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.399 Çözümler 5 26 Aralık 2023 #12 Floppy dedi: Paylaşımlı hesap diye bir şey yok hepsi 2FA olmayan çalıntı hesaplar ve zaten çoğunlukla topluluk banı oluyor çalıntı olduğu için vs. Genişletmek için tıkla... Herhalde toplulukta gezmek için paylaşımlı hesap almazsınız hem arkadaş oyun için kullanacak sadece kullanmasa bile bir şey olmaz.
Floppy dedi: Paylaşımlı hesap diye bir şey yok hepsi 2FA olmayan çalıntı hesaplar ve zaten çoğunlukla topluluk banı oluyor çalıntı olduğu için vs. Genişletmek için tıkla... Herhalde toplulukta gezmek için paylaşımlı hesap almazsınız hem arkadaş oyun için kullanacak sadece kullanmasa bile bir şey olmaz.