Tek İnternete 2 Modem bağlanır mı?

Crownguard

Moderasyon Ekibi Üyesi
Süper Moderatör
Makaleler
18
Daha fazla  
2 adet modemim var. Bunlardan birisi şuan çalışıp internete girmemi sağlayan Huawei HG255s. Diğer modem ise Huawei HG253s. Evin arka odalarında sinyal zayıflıyor. İnterneti 2 modemime de bağlayıp birini evin arka tarafına koyup kullanabilir miyim?

Eğer gerekirse şuan çalışan modemi çıkartıp HG253s modelini takıp HG255s modemi evin arka tarafına da koyabilirim. Yer değiştirebilirim yani.

Not: Bilgisayarım şuan bozuk, yani bilgisayarsız yapmam gerekiyor.

Modemlerinin herhangi birinde router özelliği var ise, ana modemi güzel gören bir yerde yansıtma olarak kullanabilirsin, bu şekilde arka taraflara daha kuvvetli sinyal gitmiş olur

Eğer modemlerden en az birinin Access Point özelliği varsa DSL kablosunun bağlı olduğu modemden çekeceğin bir internet kablosu (PC'nin arkasına taktığın kablo işte) ile diğer modemi sadece intermet dagıtıcı olarak kullanabilirsin. Bayağı basit birkaç adımdan oluşuyor ve ayarları telefonundan da yapabilirsin. Modem ismini internete yazıp Access Point olarak kullanma şekilnde yazarsan ögretici videolarla karşılaşırsın iyi günler.

Şu konuyu inceleyin belki kablosuz olarak bağlarsınız

Beceremedim. Durum karışıyor. Root ile giriş yapmayı vs denedim araştırdım biraz. Ya beceremedim ya da olmuyor. Atılan rehberde olan bazı şeyleri de modemlerin aynı olmasına rağmen kendi modemimde bulamadım. Sanırım az yardıma ihtiyacım var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı