Tek ISO Dosyasında Birden Fazla Sürüm içeren Windows 8.1 Kurulumu

tarık17

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba benim sorum olacaktı. Dün tek dosyada birçok win. sürümü içeren bir dosya indirdim fakat kurulumu nasıl yapacağımı tam bilmiyorum bu konuda yardımıcı olur musunuz?

Soru 1- Arkadaşlar bu dosya ISO dosyası mı oluyor ve kurulum için bu dosya yeterli mi eğer bu ISO dosyası değilse nasıl ISO'ya dönüştürebilirim? (Diğer dosyalar 10.7 GB olan dosyadan çıkartıldı yani gördüğünüz tüm dosyalar 10.7 GB olan dosyanın içine dahil.)

Soru 2- Bu dosyayı kullanabilmem için USB veya hard disk'e mi ihtiyacım var çünkü normal bir DVD kapasitesinden daha fazla alana ihtiyaç var. (Win. formatı için)

NOT:Arkadaşlar sources dosyasının içerisinde böyle 10.1 GB ebatında bir dosya var bu nedir?
Şimdiden teşekkür ederim. En kısa zamanda yanıtlarınızı bekliyorum. Kolay gelsin.

NOT fotoğrafı.jpg
Soru 1 fotoğrafı.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Media Creation Tool ile orjinal indir.
Burdan media creation tool indirin.
Windows 8

Media Creation Tool kullanımı.
[Rehber] Windows 8.1 Yükleme Medyası Aracı Kullanımı

Windows 8.1 kurulumu yapmak için usb hazırlama.
UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma
Windows 8 kurulumu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 8.1 Kurulumu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı