L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2019 #1 Gamer kulaklık aldım. Oyun bilgisayarımda sadece tek jak çıkışı var ve oyun kulaklığının mikrofonu aktif olmuyor? Bilgisi olan arkadaşlar var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2019
Gamer kulaklık aldım. Oyun bilgisayarımda sadece tek jak çıkışı var ve oyun kulaklığının mikrofonu aktif olmuyor? Bilgisi olan arkadaşlar var mıdır?
Cayxe Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 635 11 Haziran 2019 #2 O taktığınız yer büyük ihtimalle kulaklığı çalıştıran (yeşil renkli) giriş. Jag çoğaltıcı alarak bu sorunu çözebilirsiniz.
O taktığınız yer büyük ihtimalle kulaklığı çalıştıran (yeşil renkli) giriş. Jag çoğaltıcı alarak bu sorunu çözebilirsiniz.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2019 #3 Am Cayxe dedi: O taktığınız yer büyük ihtimalle kulaklığı çalıştıran (yeşil renkli) giriş. Jag çoğaltıcı alarak bu sorunu çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ama game kulaklığını tek jak çıkışı var?
Am Cayxe dedi: O taktığınız yer büyük ihtimalle kulaklığı çalıştıran (yeşil renkli) giriş. Jag çoğaltıcı alarak bu sorunu çözebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ama game kulaklığını tek jak çıkışı var?
Cayxe Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 635 12 Haziran 2019 #4 "Game kulaklığı" dediğiniz şeyi anlayamadım. Benim demek istediğim bunun gibi bir tane (iyi veya kötü bilmiyorum direk internetten buldum) jag çoğaltıcı almanız.
"Game kulaklığı" dediğiniz şeyi anlayamadım. Benim demek istediğim bunun gibi bir tane (iyi veya kötü bilmiyorum direk internetten buldum) jag çoğaltıcı almanız.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2019 #5 İyi de laptopta mikrofon girişi yok ki?