hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.589 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar yakında HyperX Cloud 2 kulaklığını almayı düşünüyorum fakat laptopumda 1 tane jak girişi var ve ben mikrofonuda kullanmak istiyorum, acaba Kingston bu durumu düşünüp ekstra aparat vs. veriyor mu? Yoksa kendim mi çözmek zorundayım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2019
Arkadaşlar yakında HyperX Cloud 2 kulaklığını almayı düşünüyorum fakat laptopumda 1 tane jak girişi var ve ben mikrofonuda kullanmak istiyorum, acaba Kingston bu durumu düşünüp ekstra aparat vs. veriyor mu? Yoksa kendim mi çözmek zorundayım?
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 9 Ağustos 2019 #2 Kulaklık bildiğim kadarıyla USB ses kartlı. Yani aparata gerek yok.
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 9 Ağustos 2019 #3 Tek, çift ve USB olarak bağlayabilirsiniz kutudan aparatları çıkıyor.