B BuHesapAFK Picopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 56 28 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar ben kulaklık almak istiyorum ama benim dizüstü bilgisayarımda tek jak girişi var. Alacağım kulaklıkta mikrofon ve kulaklık olmak üzere 2 jak var. Ben bunu dönüştürücüyle kullansam hem kulaklık hem de mikrofon işlevini yapar mı?
Arkadaşlar ben kulaklık almak istiyorum ama benim dizüstü bilgisayarımda tek jak girişi var. Alacağım kulaklıkta mikrofon ve kulaklık olmak üzere 2 jak var. Ben bunu dönüştürücüyle kullansam hem kulaklık hem de mikrofon işlevini yapar mı?
Maedhros19 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 1.003 Çözümler 1 28 Ağustos 2020 #2 Büyük ihtimalle yapar. 7 yıllık bir dizüstü bilgisayarda Corsair HS35 kullanıyorum, tek jack girişi üzerinden. Kulaklıkta mikrofonda çalışıyor.
Büyük ihtimalle yapar. 7 yıllık bir dizüstü bilgisayarda Corsair HS35 kullanıyorum, tek jack girişi üzerinden. Kulaklıkta mikrofonda çalışıyor.
B BuHesapAFK Picopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 56 28 Ağustos 2020 #3 Maedhros19 dedi: Büyük ihtimalle yapar. 7 yıllık bir dizüstü bilgisayarda Corsair HS35 kullanıyorum, tek jack girişi üzerinden. Kulaklıkta mikrofonda çalışıyor. Genişletmek için tıkla... kullandığınız dönüştürücünün linki var mı veya önerdiğiniz bir dönüştürücü varsa link atar mısınız?
Maedhros19 dedi: Büyük ihtimalle yapar. 7 yıllık bir dizüstü bilgisayarda Corsair HS35 kullanıyorum, tek jack girişi üzerinden. Kulaklıkta mikrofonda çalışıyor. Genişletmek için tıkla... kullandığınız dönüştürücünün linki var mı veya önerdiğiniz bir dönüştürücü varsa link atar mısınız?
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 28 Ağustos 2020 #4 Bu aparat işinizi görecektir. Alfais 4456 Kulaklık Mikrofon Çoklayıcı 3.5 mm Splitter Switch Stereo Dönüştürücü | Trendyol Trendyol.com sayesinde Alfais ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz. www.trendyol.com
Bu aparat işinizi görecektir. Alfais 4456 Kulaklık Mikrofon Çoklayıcı 3.5 mm Splitter Switch Stereo Dönüştürücü | Trendyol Trendyol.com sayesinde Alfais ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz. www.trendyol.com
Maedhros19 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 1.003 Çözümler 1 28 Ağustos 2020 #5 BuHesapAFK dedi: kullandığınız dönüştürücünün linki var mı veya önerdiğiniz bir dönüştürücü varsa link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kendisi tek kablo zaten, yanında gelen çoklayıcı 2 parçaya ayırıyor. Onu da bilgisayar 4 boğumlu jack desteklediği için kullanmıyorum.
BuHesapAFK dedi: kullandığınız dönüştürücünün linki var mı veya önerdiğiniz bir dönüştürücü varsa link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kendisi tek kablo zaten, yanında gelen çoklayıcı 2 parçaya ayırıyor. Onu da bilgisayar 4 boğumlu jack desteklediği için kullanmıyorum.
B BuHesapAFK Picopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 56 28 Ağustos 2020 #6 Kullanıcı1355 dedi: Bu aparat işinizi görecektir. Alfais 4456 Kulaklık Mikrofon Çoklayıcı 3.5 mm Splitter Switch Stereo Dönüştürücü | Trendyol Trendyol.com sayesinde Alfais ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Kullanıcı1355 dedi: Bu aparat işinizi görecektir. Alfais 4456 Kulaklık Mikrofon Çoklayıcı 3.5 mm Splitter Switch Stereo Dönüştürücü | Trendyol Trendyol.com sayesinde Alfais ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.