Egemen Titiz Decapat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 1 19 Ağustos 2018 #1 İnternetten araştırsam da, yapamadım. Hep ''HD Audio Driver'ı açın siyah yere iki kere tıklayın.'' deniliyor. Bende ise böyle: Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2018
İnternetten araştırsam da, yapamadım. Hep ''HD Audio Driver'ı açın siyah yere iki kere tıklayın.'' deniliyor. Bende ise böyle:
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 19 Ağustos 2018 #2 Mikrofon takılı değil diye görünüyor. Arka portları deneyin ve anakartınızın sitesinden ses sürücüsünün en son sürümü yükleyin.
Mikrofon takılı değil diye görünüyor. Arka portları deneyin ve anakartınızın sitesinden ses sürücüsünün en son sürümü yükleyin.