Şimdi şöyle bir problemimiz var tek kablodan 8 pin geliyor fakat kafayı 2'ye ayırmış ben bunu 6900 XT ekran kartına taksam sıkıntı olur mu kartı yakarmı tek kablodan geldiği için karta zarar verir mi?
Şimdi şöyle bir problemimiz var tek kablodan 8 pin geliyor fakat kafayı 2'ye ayırmış ben bunu 6900 XT ekran kartına taksam sıkıntı olur mu kartı yakarmı tek kablodan geldiği için karta zarar verir mi?
Arkadaşlar başına gelen olursa diye hortlatıyorum aynı ekran kartını kullanıyorum çok güç tüketen bunun gibi kartlarda ayrı ayrı hatlardan gelen 2 kablo kullanın benim yaşadığım sorunu söyleyeyim aynı şekil tek kablo üzerinden çoğaltılmış uçlu bağlantı yaptım oyun oynarken bir süre sonra ekran kartında kırmızı ışık yanıp görüntü gidiyordu daha sonra iki tane ayrı çıkıştan tekli kablo kullandım sorunum düzeldi bilginiz olsun tek hat çoğaltılmıs kablolar yeterli enerji vermiyor ekran kartına ve bu ekran kartınıza zarar verebilir sağlıklı değil
Arkadaşlar başına gelen olursa diye hortlatıyorum aynı ekran kartını kullanıyorum çok güç tüketen bunun gibi kartlarda ayrı ayrı hatlardan gelen 2 kablo kullanın benim yaşadığım sorunu söyleyeyim aynı şekil tek kablo üzerinden çoğaltılmış uçlu bağlantı yaptım oyun oynarken bir süre sonra ekran kartında kırmızı ışık yanıp görüntü gidiyordu daha sonra iki tane ayrı çıkıştan tekli kablo kullandım sorunum düzeldi bilginiz olsun tek hat çoğaltılmıs kablolar yeterli enerji vermiyor ekran kartına ve bu ekran kartınıza zarar verebilir sağlıklı değil.
Evet bende ilk başlarda ekran kartında ya da PSU da sorun var sandım araştırdıgıma göre bu sıkıntıları yaşayıp kartı iade edenler sorunlu diye gömenler olmuş
Tek kablo 150W, slot 75W verir toplam 225W güç sağlar, bu gücün üzerindeki kartlarda siyah ekrana düşme, ani kapanma, kablo ve soket erimesi sorunları yaşanabilir.