Tek kablodan gelen 8 pin 6900 XT ekran kartına takılırsa sorun olur mu?

CüneyttK

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Şimdi şöyle bir problemimiz var tek kablodan 8 pin geliyor fakat kafayı 2'ye ayırmış ben bunu 6900 XT ekran kartına taksam sıkıntı olur mu kartı yakarmı tek kablodan geldiği için karta zarar verir mi?

Dosya Ekleri

• IMG-20240125-WA0019.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 60
PSU kalite ise sorun olacağını sanmıyorum. Tek kablo ile Vega 56 kullanıyorum ve sorun olmadı.

Şimdi şöyle bir problemimiz var tek kablodan 8 pin geliyor fakat kafayı 2'ye ayırmış ben bunu 6900 XT ekran kartına taksam sıkıntı olur mu kartı yakarmı tek kablodan geldiği için karta zarar verir mi?
Cüneyt Bey sistemi bu şekilde kullanıyor musunuz? Tek kablodan 2 tane 8 pin kablo olması nedeniyle herhangi bir problem oldu mu?

Arkadaşlar başına gelen olursa diye hortlatıyorum aynı ekran kartını kullanıyorum çok güç tüketen bunun gibi kartlarda ayrı ayrı hatlardan gelen 2 kablo kullanın benim yaşadığım sorunu söyleyeyim aynı şekil tek kablo üzerinden çoğaltılmış uçlu bağlantı yaptım oyun oynarken bir süre sonra ekran kartında kırmızı ışık yanıp görüntü gidiyordu daha sonra iki tane ayrı çıkıştan tekli kablo kullandım sorunum düzeldi bilginiz olsun tek hat çoğaltılmıs kablolar yeterli enerji vermiyor ekran kartına ve bu ekran kartınıza zarar verebilir sağlıklı değil

Ben zaten yeni güç kaynağı aldım ve ayrı 2 kablodan 8+8 pin güç kablosu kullanıyorum. Uyarı için teşekkürler. @quatrotr

Evet çünkü bu kablolar Max 150W taşıyacak şekilde tasarlanmış.

Evet çünkü bu kablolar Max 150W taşıyacak şekilde tasarlanmış.

Evet bende ilk başlarda ekran kartında ya da PSU da sorun var sandım araştırdıgıma göre bu sıkıntıları yaşayıp kartı iade edenler sorunlu diye gömenler olmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…