Tek kart mı, çift kart mı avantajlı?

Çift kart = kalp krizi geçirtecek elektrik faturası.

Bence yeni AMD kartlarını bekle rx 490 alırsın. Veya gtx 1070 bak.

Ya her yerde şu amd işlemcilerden amd ekran kartlarından sorun yaşadım diyenler bi bitmedi yıllardır. 10yıl amd işlemci ekran kartları kullandım hiç bi sorun yaşamadım bırakın şu fanboylugu. Amcanızın şirketi sanki intel nvidia

Anlaşılamıyorum sanırım. Sorun yaşadım, sorun yaşayan tanıdıklarım da var. Ben yaşadım diye sen yaşamak zorunda değilsin. Ben de şuan amd işlemci kullanıyorum ve mac os sıkıntısı haricinde bir sorunum yok işlemciyle şuan için. "Fanboyluk" ile falan alakası yok bunun. Taraf tuttuğum yok, sorun yaşadığımı söyledim ve buna istinaden de önermedim. Yeni kartları hakkında da çok fazla bilgim yok. Bu şekilde yargılamak kolayınıza mı geliyor artık anlamıyorum. Hayır yani konu ile ilgili bir şey bile sayılmaz söylediğiniz şuan; resmen gereksiz yargılamak için yazmışsınız.

Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 5gün önce ekran kartım yandığı için yeni ekran kartı arayışındayım fakat hangisinin bütçeme göre f/p açısından uygun olacağına karar veremedim bu konuda tecrübeli olmadığım için ..Yaklaşık 500-800 lira aralığında bir bütçe ekran kartına ayırdım. GTX 1050 Ti ve RX 460 arasında kaldım. Ayrıca alternatif olarak R7 360 modeli aklımda bir köşede duruyor . Bunlar arasında hangisi en uygun olacaktır bunların haricinde önereceğiniz f/p ürünü söylerseniz çok memnun olurum . Sistem şöyle :
Intel Core i5 650 - 1156- 3,2 ghz
Anakart: ECS H55H-CM
4 GB DDR3 RAM
PSU: 230V - 4A - 50 hz yazıyor watt hesaplayamadım.
Şimdiden çok teşekkürler, sağolun arkadaşlar.

1050ti RX460dan daha iyi bir kart.

Hocam kimse konunun açılış tarihine bakmamış. Ama bir şey olmaz, bilmeyenler öğrendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…