Night_Mare Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 KYK yurtları ne kadar devlet ve özel. Ayrıca tek kişilik oda için ne kadar öderiz?
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 2 Eylül 2024 #2 Night_Mare dedi: KYK yurtları ne kadar devlet ve özel. Ayrıca tek kişilik oda için ne kadar öderiz? Genişletmek için tıkla... KYK Yurtlarında tek kişilik oda yok hiç bir oda tek kişilik değil anca özel yurtlara bakmalısınız.
Night_Mare dedi: KYK yurtları ne kadar devlet ve özel. Ayrıca tek kişilik oda için ne kadar öderiz? Genişletmek için tıkla... KYK Yurtlarında tek kişilik oda yok hiç bir oda tek kişilik değil anca özel yurtlara bakmalısınız.
Night_Mare Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #3 Sypuina0 dedi: KYK yurtlarında tek kişilik oda yok hiçbir oda tek kişilik değil anca özel yurtlara bakmalısınız. Genişletmek için tıkla... Fiyatları ne kadar ortalama özel yurtların.
Sypuina0 dedi: KYK yurtlarında tek kişilik oda yok hiçbir oda tek kişilik değil anca özel yurtlara bakmalısınız. Genişletmek için tıkla... Fiyatları ne kadar ortalama özel yurtların.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 2 Eylül 2024 #4 Night_Mare dedi: Fiyatları ne kadar ortalama özel yurtların. Genişletmek için tıkla... Pek bilemiyorum maalesef tek hatırladığım geçen sene ankarada 4 kişilik bir özel yurtta odada 1 aylık fiyat 4500 tl idi.
Night_Mare dedi: Fiyatları ne kadar ortalama özel yurtların. Genişletmek için tıkla... Pek bilemiyorum maalesef tek hatırladığım geçen sene ankarada 4 kişilik bir özel yurtta odada 1 aylık fiyat 4500 tl idi.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.749 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #5 Tek kişilik odalar mevcut ama çok az sayıda varlar. Night_Mare dedi: Fiyatları ne kadar ortalama özel yurtların. Genişletmek için tıkla... Özel yurtlar bu sene 9k civarındalar 3 4 kişilikler.
Tek kişilik odalar mevcut ama çok az sayıda varlar. Night_Mare dedi: Fiyatları ne kadar ortalama özel yurtların. Genişletmek için tıkla... Özel yurtlar bu sene 9k civarındalar 3 4 kişilikler.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 2 Eylül 2024 #6 CeoPotato dedi: Tek kişilik odalar mevcut ama çok az sayıda varlar. Özel yurtlar bu sene 9k civarındalar 3 4 kişilikler. Genişletmek için tıkla... Hangi KYK yurdunda tek kişilik oda var? Kendi öz kuzenim KYK yurt işlerinden sorumlu.
CeoPotato dedi: Tek kişilik odalar mevcut ama çok az sayıda varlar. Özel yurtlar bu sene 9k civarındalar 3 4 kişilikler. Genişletmek için tıkla... Hangi KYK yurdunda tek kişilik oda var? Kendi öz kuzenim KYK yurt işlerinden sorumlu.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.749 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #7 Sypuina0 dedi: Hangi KYK yurdunda tek kişilik oda var? Kendi öz kuzenim KYK yurt işlerinden sorumlu. Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla özel durumu olanlara veriliyor diye biliyorum ya da torpille kalmıyor zaten . Tip 4 Tip 5 Tip 6 olması lazım.
Sypuina0 dedi: Hangi KYK yurdunda tek kişilik oda var? Kendi öz kuzenim KYK yurt işlerinden sorumlu. Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla özel durumu olanlara veriliyor diye biliyorum ya da torpille kalmıyor zaten . Tip 4 Tip 5 Tip 6 olması lazım.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 2 Eylül 2024 #8 CeoPotato dedi: Çoğunlukla özel durumu olanlara veriliyor diye biliyorum ya da torpille kalmıyor zaten . Genişletmek için tıkla... Evet özel durumu olan insanlara veriliyor fakat arkadaş engelli değil.
CeoPotato dedi: Çoğunlukla özel durumu olanlara veriliyor diye biliyorum ya da torpille kalmıyor zaten . Genişletmek için tıkla... Evet özel durumu olan insanlara veriliyor fakat arkadaş engelli değil.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.749 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #9 Sypuina0 dedi: Evet özel durumu olan insanlara veriliyor fakat arkadaş engelli değil. Genişletmek için tıkla... Hepsi öyle değil torpille de alabiliyorsun var ama çok az sayıda. Sypuina0 dedi: Evet özel durumu olan insanlara veriliyor fakat arkadaş engelli değil. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu insanlar torpil yaptırmadan girmiş de olabilir kendilerini tanımıyorum sadece youtube da bile videolar var.
Sypuina0 dedi: Evet özel durumu olan insanlara veriliyor fakat arkadaş engelli değil. Genişletmek için tıkla... Hepsi öyle değil torpille de alabiliyorsun var ama çok az sayıda. Sypuina0 dedi: Evet özel durumu olan insanlara veriliyor fakat arkadaş engelli değil. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu insanlar torpil yaptırmadan girmiş de olabilir kendilerini tanımıyorum sadece youtube da bile videolar var.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 2 Eylül 2024 #10 CeoPotato dedi: Hepsi öyle değil torpille de alabiliyorsun var ama çok az sayıda. Genişletmek için tıkla... Bulunduğum şehirin nüfusu daha az olduğu için hiç rastlamadım fakat doğrudur.
CeoPotato dedi: Hepsi öyle değil torpille de alabiliyorsun var ama çok az sayıda. Genişletmek için tıkla... Bulunduğum şehirin nüfusu daha az olduğu için hiç rastlamadım fakat doğrudur.