Tek kişilik oyun önerisi

ibrahimsmaet

Centipat
Daha fazla  
Online oyunlardan sıkıldım. 12 0'ken cevirdiler sildim. Zaten büyük ihtimal Online oyun oynamayacağım. 1 veya yarım saat cöp oluyor. Offline sinir atmalık oyun öneriniz var mı? Grafikleri güzel veya orta.

Sevdiğiniz oyun türlerini buraya yazarsanız öneri verebilirim örneğin korku oyunu mu aksiyon mu strateji oyunlarıda olabilir pahalı ucuz olabilir ve güzel ve ya orta dan kastınız nedir sistem özelliklerinizi bilemediğim için biraz öneride zorlayabilir

Online oyunlardan sıkıldım. 12 0'ken cevirdiler sildim. Zaten büyük ihtimal Online oyun oynamayacağım. 1 veya yarım saat cöp oluyor. Offline sinir atmalık oyun öneriniz var mı? Grafikleri güzel veya orta.
Days gone, watch dogs 2, mafia serisi bir sürü singleplayer oyun sayılır hocam say say bitmez ne tarz istiyorsunuz

Stresini atmak için oynamak istiyorsan Ghost of Tsushima veya Black Myth: Wukong önerebilirim aksiyonunu seversin.

Sevdiğiniz oyun türlerini buraya yazarsanız öneri verebilirim örneğin korku oyunu mu aksiyon mu strateji oyunları da olabilir pahalı ucuz olabilir ve güzel veya ortadan kastınız nedir sistem özelliklerinizi bilemediğim için biraz öneride zorlayabilir.

Her oyun türlerini severim.

oynadım

Hocam Epic de 1 aylık EA Play indirimi vardı. Oradan Battlefield 5, 2042 falan var.

Batlifed 5 var hocam 1'i bitirdimde 5'i oynamam 1 daha cok sarıyor.

Days Gone, Watch Dogs 2, Mafia serisi bir sürü singleplayer oyun sayılır hocam say say bitmez ne tarz istiyorsunuz.

Hocam Mafia serisi güzeldi en son yenisi cıkcakmıs diyorlardı cıktıysa veya cıkatsa alıp oynarım diğer önerdiniz oyunlara bakacağım az sonra.

Sevdiğiniz oyun türlerini buraya yazarsanız öneri verebilirim örneğin korku oyunu mu aksiyon mu strateji oyunları da olabilir pahalı ucuz olabilir ve güzel veya ortadan kastınız nedir sistem özelliklerinizi bilemediğim için biraz öneride zorlayabilir.

Pahalı ucuz fark etmez oyun türü olarak ayırmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı