Outcore. Uzun süreli bir oyun değil tek oturuşta bitirebileceğiniz tarzdan. Steam'de ücretsiz.
Papers, Please deneyebilirsin, foundation deneyebilirsin. Eskiler bilir: Sid meier's pirates var![]()
Football Manager 24, Bannerlord, Minecraft & Terraria, Elden Ring, No Mans Sky.Uzun sureli hiç bitmeyecek bir şey ariyorum her gün girip hayatimdaki zamani bosa harcatacak bir oyun.
TH6: Eosd önerebilirim. Bu türden hoşlanmazsanız AOE2'ya da bakmanızı öneririm. TH6 yanında th12.3'ün arcade ve Online modu da biteceğe benzemiyor. Çoğu zaman aktif oyuncu bulabiliyorum.
Football Manager 24, Bannerlord, Minecraft & Terraria, Elden Ring, No Man's Sky.
Bunlar dışında FiveM bakabilirsiniz. Arada drift sunucularına girip araba sürüyorum sadece güzel oluyor. Online taraf tek başına pek sarmıyor.
Hayatimdaki zamani bosa harcatacak bir oyun.
Foundation bir yerleşim simulasyonu. İnsanları aç bırakmadan, mutlu ederek nüfusu artırmaya, gelişmeye çalışıyorsun. Binalar inşa edip araziyi köye kasabaya şehre çeviriyorsun. Vergiler, ticaret, anlık olaylar falan derken akıp geçiyor zaman. Başlarda biraz anlamayınca çıkası geliyor insanın ama biraz zaman geçirip anladıkça iyi hissettiriyor.Uzun sureli hiç bitmeyecek bir şey ariyorum her gün girip hayatimdaki zamani bosa harcatacak bir oyun.
Papers, Please oynamistim. Foundation dikkatimi cekti fotograflarindan gordugum kadariyla guzel. Sid meier's pirates gozume cok eski geldi ve belki fotoğraflarından kaynaklidir ama ilgi cekici değildi. Vaktiniz varsa foundation ve sid meier's pirates icin ufak bir aciklama yazsanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.