Tek kişilik oyun önerisi

Dealer's life, car mechanic simulator, Civilization IV - V- VI fark etmez bunlar da keyifli.

Uzun sureli hiç bitmeyecek bir şey ariyorum her gün girip hayatimdaki zamani bosa harcatacak bir oyun.
Ama azıcık daha açman lazım hikayeli mi, hayatta kalmalı mı, yoksa acaba düz sade bir aksiyon içeren shooter oyunu mu? Yine de şöyle bir öneri yapayım.

Sana bence düz aksiyon içeren fps shooter/tps shooter oyunu gider

Save 80% on RoboCop: Rogue City on Steam (Enis Kirazoğlu'nun az çok önerdiği ve bir film serisinin oyunudur ki şuanda döneminin en fazla indirimine girmiş oyun.)
Deadlink on Steam (borderlands'in hızlı oynanışına benzettiğim bir oyun yani hızlı oynanış istersen ve bir o kadar da keyifli oynanabilir)
Risk of Rain 2 on Steam (bir dünyaya düşüyorsun ve orada yaratıkları kesiyorsun 3. şahısta bu safer ama oyundaki itemlerle kafayı bozman lazım bu da kafa dağıtmak için extra)
Insurgency: Sandstorm on Steam (Arma veya Squad gibi askeri simülasyon oyunudur ama bir nevi CS/VALO'nun başka türlüsü)

Project Zomboid veya Stardew Valley öneririm emin ol ikisi de ömür çalar.

Stardew Valley baslamayi dusunuyorum. Project Zomboid beni sarmaz.

Dealer's Life, Car Mechanic Simulator, Civilization IV - v- VI fark etmez bunlar da keyifli.

Car Mechanic Sim oynuyordum ama oyun ici detaylari yetersiz geldigi için sıkıldım. Dealers Life cok videosunu izledigim icin oynak sararmi bilmiyorum. Civilization serisini deneyecegim.

Hiç boyle oyunlar oynamadigim icin turler konusunda ne yapacagimi bilemedim ama shooter oyunlar degilde, sakin oyunlar ve hikayeli oyunlar sanirim. Kafa dinlemek rahat rahat oyun oynayip keyif almak istiyorum aksiyon oyunlarindan çok sıkıldım.

Tamam o zaman şu 2 oyuna bakın aşırı chill ama aşırı fakat cringe gelebilir mi orasını bileme Gamepass'ta denemiştim ilki sarmıştı abonelik bitince ve zamlanınca bırakmıştım oynamayı
Onun haricinde hiçbir saldırgan yaratığın bulunmadığı bir gezegende direkt hayatta kalma oyunları gibi build yaptığımız oyun Save 30% on The Planet Crafter on Steam (biraz fazla uğraştırıcı ama en azından aksiyon hiç yok)
Onun haricinde taşıt sürme sim oyunu önerilebilir sana aslında mesela ETS 2 hatta teknik açıdan daha iyi ve daha hızlı güncelleme alan ATS ama kendimin şuanda yeni başlamış olduğum Motor Town: Behind The Wheel on Steam oyunu da önerebilirim

Road 96 (İlk oynayışında yapamadıklarını denemek için bile 2 defa oynatır. Tavsiye ederim.)

Mount and Blade Warband'ya da Bannerlord bakabilirsiniz. Warband eski olduğundan biraz zordur ama alışırsanız çok sarar. Detaylı mekanikleri var ve mod desteği bulunuyor. Bannerlord Warband'a göre daha kolay ama oynanış olarak daha tatminkar bir vuruş hissi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…