Mesela Metin2 gibi uzun süre oynayabileceğim bir oyun arıyorum. (Metin2 tarzında önermeyin)
Hikayeli oyunların çoğunu oynadığım için artık sıkılmaya başladım, neler önerirsiniz?
Hocam uzun süre oynayabileceğiniz Baldur's Gate 3 var hikayeli sayılır ama sıkmaz. RPG oyunu o da hikayeye seçimleriniz ile siz yön veriyorsunuz. Ve Elden Ring, hikayeye değil de Lore'a odaklanıyor souls-like oyunu zaten.
Hocam uzun süre oynayabileceğiniz Baldur's Gate 3 var hikayeli sayılır ama sıkmaz. RPG oyunu o da hikayeye seçimleriniz ile siz yön veriyorsunuz. Ve Elden Ring, hikayeye değil de Lore'a odaklanıyor souls-like oyunu zaten.
Mesela Metin2 gibi uzun süre oynayabileceğim bir oyun arıyorum. (Metin2 tarzında önermeyin)
Hikayeli oyunların çoğunu oynadığım için artık sıkılmaya başladım, neler önerirsiniz?
Dragon Age Serisi: 1 eski gelebilir ama benim için olmasa da çoğu insan için en iyisi. Bence iki en iyisi ama sevmeyeni çok fazla. En azından İnqusition'ı oyna en iyi oyun ödülünü almış fakat oyun tarz değiştirdi diye saçma sapan eleştirilere maruz kaldığı için ünü kalıcı olmadı.
Mass Effect Serisi: 3 oyun da birbirinden güzel özellikle 2. oyun. 1. oyun yine biraz eski gelebilir fakat legendary edition olması biraz daha kotarıyor durumu. Bu seri de finali iyi yapamadılar diye eleştirildi ama konu bütünlüğü açısından gelmiş geçmiş en iyi seridir ve andromedea da dahil olmak üzere kötü oyunu yoktur.
Pathfinder-Kingmaker: Güzel bir crpg oyunu. Krallık yönetme simulasyonu ile klasik rpg türünü hibritlemişler güzel iş çıkarmışlar. Tek sıkıntısı uzun olması bir süre sonra sıkıyor.
Fallout 4: Yeni sürümü çıktı daha önce oynamadıysan bir şans ver.