Tek komut ile Windows'u silmek

yunusworkshop

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bir koda ihtiyacım var bu kod tek bir tıklama ile Windows'u, kayıt defterini, her şeyi silsin bilgisayar tekrar açıldığı zaman BIOS ekranı gelsin istiyorum bu konuda yardımcı olacak var mı?

Siler mi bilmiyorum, hiç denemedim ama isterseniz Windows kurulu diski diskpart yardımıyla read only yapabilirsiniz. Sistemin açılmayacağı kesin ama.

Format USB'si hazırlayın Windows kurulumu yaparken disk seçme bölümünde tüm diskleri "biçimlendir" özelliği ile biçimlendirin. Sonra kurulumu kapatın içinde işletim sistemi olmayacak

Format USB'si hazırlayın Windows kurulumu yaparken disk seçme bölümünde tüm diskleri "biçimlendir" özelliği ile biçimlendirin. Sonra kurulumu kapatın içinde işletim sistemi olmayacak

Konuyu açan kişi büyük ihtimalle arkadaşına vb. yapmak istiyor. Bu yöntem ile yapması çok zor.

Hayır dostum kendim için istiyorum sebebi illegal bir durum değil sadece ailevi meseleler diyeyim.
Dediğim yöntemi uygulayabilirsiniz. Ama diskin bozulma ihtimali de var. Yani büyük sıkıntı olabilir. Halledilir mi bilemiyorum daha önce hiç denemedim riske atmak istemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı