Tek marka ağırlıklı sistem toplayan var mı?

randomname1234

Decapat
Mesela "RAM, SSD, PSU, kasa ve ekipmanlarımın tamamını Corsair aldım." veya "Anakart, ekran kartı ve monitörü MSI aldım." gibi örnekler olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kişinin isteğine göre değişebilecek bir durum. Eğer marka takıntısı olan biriyse ve yeterli bütçesi varsa toplayabilir.

Aynı şekilde NZXT Rog model kasalarıyla Asus bir sistem toplanabilir.

Asus'un parça eksiği çok RAM, işlemci soğutucu, PSU gibi parçaları halen yok. Kasa olarak Vento var ama kim o kasaya sistem toplar ki? MSI desen neyse adamlar kasa bile çıkardılar. Eksikleri RAM, PSU, SSD onların da.

Asus'un parça eksiği çok RAM, işlemci soğutucu, PSU gibi parçaları halen yok. Kasa olarak Vento var ama kim o kasaya sistem toplar ki? MSI desen neyse adamlar kasa bile çıkardılar. Eksikleri RAM, PSU, SSD onların da.

Yok onu biliyorum. Bazı arkadaşlar NZXT Rog kasalarından habersiz. Bunu söylemek istemiştim.

Fiyatı gereksiz pahalı olmasa, ROG model kasaları iyi aslında.

Bildiğim kadarıyla işlemci soğutucu ve PSU’larını tanıttılar ama dediğiniz gibi SSD ve RAM’leri yok. EVGA al geç en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…