CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 19 Ağustos 2018 #11 Asus TUF adı altında ortaklığını yaptığı markalar var. ASUS Aura partners and promotions
R randomname1234 Decapat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 504 19 Ağustos 2018 #12 Bir markanın her bileşeni favori olamasa bile bir tema oluşturmak insana cazip geliyor, düzenli havası veriyor. Tabii normalde kalite ve değerlere göre en öne çıkanları birleştirmek, tercih etmek daha mantıklı.
Bir markanın her bileşeni favori olamasa bile bir tema oluşturmak insana cazip geliyor, düzenli havası veriyor. Tabii normalde kalite ve değerlere göre en öne çıkanları birleştirmek, tercih etmek daha mantıklı.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.288 Makaleler 110 Çözümler 121 19 Ağustos 2018 #13 MSI ve Cooler Master ağırlıklı başlayıp, ASUS ve Corsair tabanlı bir sistem oldu. Artıları ne derseniz; garantiyle uğraşması rahat, RGB ve ışıklandırma kontrolü rahat, tasarım ve renk tonu olarak uyan hatlar...
MSI ve Cooler Master ağırlıklı başlayıp, ASUS ve Corsair tabanlı bir sistem oldu. Artıları ne derseniz; garantiyle uğraşması rahat, RGB ve ışıklandırma kontrolü rahat, tasarım ve renk tonu olarak uyan hatlar...
W Wero Ziyaretçi 19 Ağustos 2018 #14 Oreki dedi: Onu hiç takip etmemiştim bak. ROG adı altındaysa fiyatları rezildir. Genişletmek için tıkla... Evet ROG adı altında. Çok saçma yapmışlar, PSU’ları 1200W 80+ Titanium ve güya oyunculara yönelikmiş. Sıvı soğutucularını da hiç beğenmedim.
Oreki dedi: Onu hiç takip etmemiştim bak. ROG adı altındaysa fiyatları rezildir. Genişletmek için tıkla... Evet ROG adı altında. Çok saçma yapmışlar, PSU’ları 1200W 80+ Titanium ve güya oyunculara yönelikmiş. Sıvı soğutucularını da hiç beğenmedim.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.576 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2018 #15 Şuanda FSP işlemci soğutucu ve PSU'su var. Kasası da var ama ben almadım. Anakartından bir fikrim yok.
Şuanda FSP işlemci soğutucu ve PSU'su var. Kasası da var ama ben almadım. Anakartından bir fikrim yok.